Vecgada pēdējo darbu parāde.

01:30

Apņemšanās, solījumi sev un citiem, plānotāji, piezīmju blociņi...
Taču tam visam pāri milzu spēks gadu sākot, milzu vēlēšanās soļot pretim saviem sapņiem un cerība, ka sapņi sarindoti pareizā secībā. :)

Viena apņemšanās skaidra jau tagad - nākamgad (tas ir šogad) jātiek galā ar pirmssvētku darbiem līdz decembra sākumam. Lai var tad tā viegli un ar milzu prieku sākt tos svētkus iesildīt un gaidīt. Lai var paspēt sarosīt to svētku sajūtu ne tikai citos, bet arī sevī!

Taču ir arī citas apņemšanās. Šodien sakārtoju darbistabu, lai jau no rītdienas sāktu "ražot" lietiņas veikalam!

Manu prātu šobrīd pārņēmušas grāmatas. Auduma. Daudz un dažādas. Grāmatiņas bēbīšiem, grāmatiņas bērniņiem ap gada vecumu, krāsu grāmatiņas tiem mazjauniešiem, kam aktuāla krāsu izzināšana!

Bet vēl vecajā gadā tapa grāmatiņa Oliveram. Olivera mamma Kristīne šo iespēju - tikt pie grāmatiņas - laimēja manis rīkotā izlozē. Kristīne pati izdomāja, kādi zvēri pulcēsies Olivera zoo - man atlika vien tos iedzīvināt lappusēs!


Kāda cita grāmatiņa tapa mazajai Anetei no Liepājas! Grāmatiņa ir kā pielikums kubam par Anetes dzimto pilsētu. Atšķirībā no iepriekšējiem Liepājas kubiem, šis drusku ar fantāzijas piesitienu. Nu bet kurš gan var galvu ķīlā likt, ka jūrā pie Liepājas nedzīvo nāras? ;)




Arī Jēkaba grāmatiņa bija kā pielikums vienai no kuba plaknēm. Grāmatiņa palīdzēs Jēkabam iepazīt krāsas, bet pats kubs padarīs veiklākus mazos pirksteļus, kuriem jāmāk gan pogas pogāt, gan rūķiem māju uzcelt!




Divi gandrīz dvīņu kubi Ziemssvēkos nonāca pie diviem puišeļiem - Edvarda un Rūdolfa!



Trīsgadniecei Paulai no Liepājas ļoti mīļi esot dzīvnieki - sevišķi tie, kas laukos pie omes. Bet mammai dikti griboties, lai mazā Paula sākot vingrināties pogu pogāšanā. Ja šīs lietas varot apvienot - tas būtu ideāli! Darīju ko varēju!







Kādam četrgadīgam ādažniekam Aleksam visas rotaļas esot par un ap mašīnām! Tāpēc viņa mamma Ilze palūdza, lai uzmeistaroju puikam lielo spilvenu ar tik daudzām kabatām, lai tajās ietilptu viss viņa autodroms.
Kā īpaša dāvana un pārsteigums no manis Aleksam - maza rotaļu trasīte bonusā! :)



Pareizi Jakadel` Kristīne teic, ka "katram savi putni galvā"! Mani gada nogales putni - Ziemassvētku virtenes! Es par tām esmu sajūsmā! Ātri, viegli pagatavojamas, vienkāršas un ārkārtīgi piemīlīgas pēc skata! Kaut, tā, protams gaumes lieta... :)


Virtenes līdzi uz Kalnciema ielu ...


Virtene dārziņā...


Virtene krustu šķērsu pār Ziemassvētku rosību ķēķī!


Joprojām turpinu darboties ap PSRS laiku priekšautiņiem. Pēc atjaunotas piegrieztnes tapuši pāris priekšautiņu puišeļiem ap 1-1,5 gadu vecumu - nu tādiem mazajiem jaunskungiem, kuri ne tikai siekalojas kā mopsēni, bet arī mēdz šo to pašrocīgi ieņammāt vai pat palīdzēt mammai virtuves darbos! :)


Un visbeidzot - komplektiņi mazulīšiem. Sagūluši Mammas roku veikaliņā. Nu tajā vietā, kas ir veikaliņa iedīglis. :)
Pāris jau atraduši savus jaunos saimniekus. Ja arī jums padomā iet raugos, tad uzmetiet aci mazuļa pirmo rotaļlietu komplektiem!



Un te man uzsaukums visiem apdāvinātgribētājiem! :)
Pasūtījumus janvāra otrajai pusei pieņemu līdz 10-tajam janvārim!
Ja tomēr nejauši iegadās attapties īsi pirms gaidāmās jubilejas - droši dodiet ziņu! Vairumā gadījumu arī šādas situācijas ir risināmas!;) Un vēl, protams, no šī mēneša allaž pastāvēs iespēja piemeklēt jau gatavu dāvaniņu Mammas roku veikaliņā!



You Might Also Like

11 comments

  1. Lai radošs un izdomas bagāts tev šis gads! Krāsu rūķēni ir maktensimpātiski: es pat teiktu - patentējami ar Mammas roku vārdu!

    AtbildētDzēst
  2. Darbīgu Tev jauno gadu! (lai gan zinu, ka nemaz savādāk noteikti nevarētu būt) :)
    Tavas grāmatiņas ir superīgākās! Mani favorīti!

    AtbildētDzēst
  3. Laine, Tu esi nepārspējama!!! Skatu Tavus darbiņus un nespēju vien nopriecāties (kā vienmēr...!)
    Lai Tev veiksmīgs un radošs gads, lai izdodas piepildīt visu, kas iecerēts! Tu noteikti ienes milzum daudz prieka un krāsu mazuļu ikdienā!
    Laimīgu gadiņu Tev un Tavai burvīgajai ģimenītei!

    AtbildētDzēst
  4. Pievienojos-lai Tev radošs un darbīgs šis gads.

    P.S.-ko Tu saliec tai apaļsēdeklī? Takš ne jau sinteponu(baigi daudz tad vajag, ne?), kādus auduma atgriezumus?

    AtbildētDzēst
  5. virteņu ideju gribu saņemties un Tev nočiept :) sīkāku atskaiti par to, kā Jēkabam iet ar kubu, nosūtīšu vēlāk, bet jā, grāmatiņa ir fantastiska, un patīk gan man, gan bērnam

    AtbildētDzēst
  6. Paldies mīļās meitenes! Elīna Jēkaba mamma ;)- čiep droši! Gaidu atskaiti - var arī vēlāk - lai ir objektīvāki rādītāji!

    Elīna dziedošā bitīte - paaaldies un priecājos tevi atkal redzēt blogpasaulē!

    AtbildētDzēst
  7. Visi Tavi darbiņi ļoti radoši un skaisti! Tikpat radošu un skaistu Tev Jauno 2012.gadu! :)

    AtbildētDzēst
  8. Ārkārtīgi skaisti darbi :)! Vienmēr priecājos apskatīt Tavu blogu, jo zinu, ka tajā mani sagaidīs milzumdaudz lielisku darbu un ideju :). Lai arī šis gads Tev pilns aizraujošām idejām un neizsīkstošu enerģiju tās visas īstenot!

    AtbildētDzēst
  9. Zkss - lieku gan sinteponu un jā, vajag diezgan... Pirmajos spilvenos liku segas, vienā liku putuplasta granulas - bet ar sinteponu forma turas vislabāk un sanāk kā maza mini gultiņa :)

    Neparastais pulveri (turpmāk vienkārši NP :D) - paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldies! Un lai neizsīkstoši pulvera krājumi arī tev Jaunajā Pūķa gadā!

    AtbildētDzēst
  10. Sveika, jau kādu pusgadu cītīgi pētu tavu blogu. Manai meitiņai janvāra beigās ir dzimšanas diena un es esmu stingri apņēmusies uzšūt viņai aktivitātes kubu. Ir uzšūtas 2 skaldnes un esmu vienkārši uzsēdusies :D Nenormāli patīk, kaut gan uz rokdarbiem esmu uz Jūs. Nesen nopirktā šujmašīna noplīsa, tad pēc pāris dienām atnāks e-bay nopirktā singeriene ar motoru. Mācīšos šūt. Tev noteikti tas liekas nedaudz pārspīlēti- šūt kubu, ja nemāk nemaz šūt, bet es esmu apņēmusies!

    Varbūt tev ir kādi padomi, kas būtu jāņem vērā? Blakus tēmā izlasīju, ka audumiem būtu jābūt vienādas elastības, citādāk neizskatīsies pēc kuba?
    Un saki lūdzu- kā tu uztaisi to caurumu kubā? Nu saprotu, ka skaldnē pa vidu uztaisi caurumu, piešuj konusu ar atvērtu galu, a tālāk? Kā viņš ir stabils?
    Paldies jau iepriekš :)

    AtbildētDzēst
  11. Darbiņi jums ir fantastiski! Atļāvos iespaidoties no Jūsu atīstošajiem kubiņiem un uzcakināju savu kubu. Šķiet ka izdevās! Paldies par iedvesmu!:))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!