Mežparks- Aizkraukle jeb Emīlijas vārdadienas kardānballe!!

01:04

Un nemaz nebrīnieties - viss augstākminētais ir patiess un nekas nav safabricēts :D
Stādot Emīlijas vārdadienas ballītes sarakstu secinājām, ka visi ciemiņi, kam nebija neatliekamu darīšanu vai lipīgu slimību :D, dzīvo Rīgā! Un, tā vietā, lai liktu viņiem organizēties un otrdienā mērot ceļu uz Zaubes mežiņu, nolēmām jubilāri pašu aizvest pie ciemiņiem! :)


Izklausās pēc sapņa- sagribēt izspurgt no mājas/darba otrdienā un tā arī izdarīt, bēdu nezinot? Nu gluži tik romantiski vis nav :)... Tēta plāns: apvienot patīkamo ar lietderīgo. Tāpēc ceļu uz Rīgu mērojām caur Aizkraukli, kur gādīgās rokās tika nodots traktora kardāns.
Bet es tikmēr riksī pa Aizkraukles humpaļiem :P!!! Lai arī neesmu "dgs" fane, tomēr jāteic bijušajā Aizkraukles unītī ieperinātajā dēgāesā bija krietna gultas pārvalku kolekcija. Vienu pusotrvietīgo adoptēju Emīlijas piknika vajadzībām.
Un tad gan - prom uz Rīgu! Ātrs riksis Alfas Rimčikā, kur, he, he, notika mini blogballe :) vai varbūt Emīliju salidojums, bet, vienvārdsakot - satikām Kristīni un Dilli :D!
Kamēr Jakadelmeitenes gādāja burkānus un rupjmaizi, mūsu grozā nokļuva mitrās salvetes, arbūzs, plūmju zaftes bulciņas, ūdens, sula un beigās arī milzu Čili pica!

Līdzīgā sastāvā viss iepriekšminētais nonāca arī līdz Mežparka Rotaļu pilsētiņai. Somā bija viss, izņemot... fotoaparātu!!!!!!!!! Tas palika smuki guļot mašīnā, un mērot tālo ceļu atpakaļ nevienam prāts nenesās... :)
Tāpēc tikai pāris telefobilžu, pirms tas (telefons) sāka draudēt ar izlādēšanos...

Par rotaļllaukumu Mežparkā atsevišķas pārdomas...
 Un ne tikai tāpēc, ka bijām vieni no retajiem indoeiropiešu cilmes valodas pārstāvjiem...Retoriski jautājumi šķīlās arī tāpēc, ka uz krietno baru Rotaļu Pilsētiņas apmeklētāju ir tikai viena "festivāltualete". Laikam jau defoltā paredzēts, ka dabiskās vajadzības tikpat dabiski kā bērni tā pieaugušie var nokārtot turpat priežu mežā...
Un vēl radās iespaids, ka vismaz pusei bērnu līdzi nav atnākuši vecāki... Bet kas zina - varbūt šie vecāki rāmi malkoja aliņu, kas bija nopērkams kafejnīcā Rotaļu laukuma teritorijā?... Interesanti, cik maksāja aliņš šajā kafijuškā, ja minerālūdens "Mangaļi Sport" no maciņa izvilka 0,60 LVL?...

Bet tās jau tikai manas pārdomas. Bērni bija sajūsmā par atrakcijām! Es arī! Visi bijām! Interesanti, kvalitatīvi un droši. Pikniks izdevās godam, laiks bija lielisks un jubilāre bija vairāk kā priecīga!


Bet kardāns tikmēr izlēma arī nākošās dienas plānus. Nācās palikt pa nakti Rīgā, noskatīties, kā Anmarija netiek tālāk par pusfinālu Eirovīzijā, un nākamajā rītā doties uz Aizkraukli pēc jau minētās traktordaļas...
Un ja nebūtu kardānonkuļi pusdienpārtraukumā, tad arī mūsu mazā HES ekskursija ietu secen...





Čikai vecmāmiņa Raja uzdāvāja pulksteni un tagad mēs vienmēr zināsim, cik ir laiks.
Šoreiz bija laiks mājup... :)



You Might Also Like

9 comments

  1. Tāda piepildīta miera sajūta vibrē no tās jūsu kopbildes:) Ar novēlošanos sveicu Emīliju vārda dienā! Un HESi mani vienmēr ir fascinējuši - tur kaut kas tomēr ir no maģiski-zinātniskā:)

    AtbildētDzēst
  2. Atrakciju parka foto liecina, ka tur ne tuvu nav bijis "krietns bars" apmeklētāju! Brīvdienās tur ir kā skudru pūznī! Būs jāaizbrauc kādreiz darba dienā! ;)

    AtbildētDzēst
  3. Pret vakaru saradās arī apmeklētāji ;)

    SB- paldies, nodošu gaviļniecei sveicienus!

    AtbildētDzēst
  4. :) es jau nožēloju neuztaisījusi telefõnfoto ar "mammas roķeļiem" Rimī:) slepeno paparacīīī:)

    AtbildētDzēst
  5. Pāra kopbilde bezgala forša! :) Kaut kā reti sanāk blogos ieraudzīt pašas autores, vienmēr vairāk rādām bērnus (tas attiecas arī uz mani pašu :)). Mammai meitas svētkos - urā!

    AtbildētDzēst
  6. Plūmīt- cik forši, ka Niklāvam jau var palūgt nofo''cet! :) Tikai piemirsu, ka viņš īsiņš :D un tāpēc bilde no mana nesmukā rakursa :D

    Un Kristīne - es jau visādi gorījos - biju pārliecināta, ka kaut kur aiz kāda maizes stenda zibinies ar fočiktelefonu!

    AtbildētDzēst
  7. bilde ar pulksteni - miljons!!!;D pēcsveiciens svētkos!
    (un tas 'nesmukais' rakurss.. ņečego pribedņatsja! kura nez vieta tā 'nesmukā' ir:)))

    AtbildētDzēst
  8. rakurss bildei ideāls! Kā reiz gribēju paslavēt bildi un jūs abus- smaidīgos! ;)

    AtbildētDzēst
  9. Vecāku kopbilde ir lieliska! Apgrēcība būtu tai nenonākt uz "kamīnmalas" vai citas simboliskas ģimenes bilžu atrādīšanas virsmas.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!