Par princesi būt!

23:29

Ir sācies vasaras ballīšu maratons!
Veselas trīs dienas pagājušajā nedēļā cita starpā tapināju arī kleitu Princesei... Kad piemeklēti materiāli, izmērīta Princese un dzimumdiena paredzēta pavisam drīz, kļūdīties negribas. Caku pa cakiņai, rišu pa rišiņai, teju rokām trīcot aiz atbildības, kleita Princesei tomēr tika uzšūta! Burvīgi!


Ir skaisti nepulcināt ciemiņus pie rosola bļodas, bet, piemēram, "Trušu karalistē". Karalistē, kurā mājo neskaitāms daudzums trušu, vairākas putnu sugas un saujiņa ragaino. Te truši ēd divkājainajiem paredzētus Zviedru humānās palīdzības krekerus ( pa kastei tika arī mums - vienkārši tā - par skaistām acīm un klausīties gribošām ausīm :)), maizi, kura nav atradusi pircējus veikalā, un citus teju reciklētus labumus. :)



Nākamā pietura - Jumpravas dabas taka. Bez gida. Bet pēc bultām. Bez skaidrojumiem par dažādo koku sugu atšķirību, bet ar neskaitāmām nopūstām pieneņpūkām, pilnām mutēm zaķskābeņu un miiiiilzu skudru pūzni! Milzīgāko, kādu jebkurš no ekskursijas dalībniekiem dzīvē bija redzējis!




Un tad pikniks ar apdāvināšanu! Princese ir dzimusi! Un nav nemaz viegli skriet un neuzkāpt uz kleitas, apsēsties princeses cienīgi un vispār jau Princesei būt :) !


Daudz laimes, Princese Zane! Sveiciens tavam lielajam pieciniekam!



You Might Also Like

5 comments

  1. Ku skaista princese - jā, kleita uzliek pienākumus un dažu labu neērtību ar :)))

    AtbildētDzēst
  2. Princesei Zanei jau no sākuma bija skaidra vīzija par kleitu. un derēja kleita kā uzlieta! Fjū...
    Bažījos :)
    Bet nu sirdī man drusku iesmeldza, kad princese caur dubļu pļančku izlaida un palto plīvuru sasmērēja! :D

    AtbildētDzēst
  3. ei, bet tā taču ir īsta princešu kleita...

    AtbildētDzēst
  4. Tikai tagad, kad man pēc 3 dienām jābūt gatavai kleitai par tēmu "princese" un kad esmu pavadījusi vairāk laika, nekā vēlētos, meklējot paraugus inetā, es beidzot apjaušu, kas tas ir par darbu - uzšūt princešu kleitu. Visu cieņu tavā priekšā!

    AtbildētDzēst
  5. Plūmīt - o,jā! Savai Čiepai vēl tā, bet kad kleita paredzēta citai princesei, tad rokas par katru vīlīti trīc!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!