Uz "Mežrozi" pēc smaida!

07:02

Esmu uztrenēta no situācijas gūt maksimālu labumu.:D Ja dzīvo un strādā mežā, tad nākas būt īpaši naskai mirkļos, kad izdodas tikt ārā no mājas :). Un tā - Emīlijas vārdadienas ietvaros ne tikai pabizoju pa Aizkraukles humpalniekiem, bet paspēju pat "Mežrozē" ieskriet!

Un tur pārsteigums - veikala telpas dubultojušās! To pašu gan neteiktu par sortimentu, jo vienu lielu daļu jaunās platības aizņem milzu gulta (?). Bet ir ērtāk - ir divi audumu piegriežamie galdi, četri grozi atgriezumiem... Viss ir, izņemot smaidu uz pārdevēju lūpām! Un sajūta kā pie sliktām vecmāmiņām - jebkas ko izdarīsi izpelnīsies repliku, aizrādījumu vai komentārus :D

Kamēr "Mežroze" vēl tikai plāno darbinieku apmācību programmā "Pareiza apkalpošanas kultūra", tikmēr smaidu šajās Juglas otrā stāva telpās variet gūt no priecīgiem audumiem!




Pirmais bija visdārgākais- 2,98 LV/m pārējie, ja pareizi atceros, bija par 1,24 LVL/m

Skaistu jums dienu! Un neaizmirstiet pasmaidīt!:)


You Might Also Like

10 comments

  1. Ā, tik skaistu audumu dēļ var pat pieciest bezsmaida apkalpošanu! TAs zaļais ar kūciņām.... ņammmīgi...

    AtbildētDzēst
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Tas ir beidzamais piliens! Man beidzot TUR ir jānonāk! :D Fantastisksi audumi un man pilligi jau zibšņi, kas no tā visa sanāktu :)

    AtbildētDzēst
  3. Pilnīgi piekrītu tev par tām sliktajām vecmāmiņām! :) Un vēl vairāk par to, ka visu atsver audumi. Tikai tur nedrīkst braukt, ja nav izdomāts, kam tieši audums vajadzīgs, citādi sagrābjos vienmēr par daudz :)

    AtbildētDzēst
  4. Tiešām smaids no tik skaistiem audumiem - bet mani tomēr tas pārdevēju drūmais vaigs ļoti traumē :(

    AtbildētDzēst
  5. Super duper audžuki!!!!!! Un vasara var sākties!!!!!!

    AtbildētDzēst
  6. audumi dieviigi :) nosiekalojos ap kuucinjaam, un kaa reiz shodien iegaaju abakhanaa :D atkal paarliecinaajos kaapeec manaas maajaas nav kokvilna no turienes. kucinjauduums tur maksaa 5.30 :O
    un man jau pat bail braukt uz Juglu :) kaa vienmeer nespeeshu notureet sevi raamjos :)

    AtbildētDzēst
  7. hmmm, eas jau 3 nedeeljas baudu plashaas telpas, un ko veel, smaids man tur vienmeer tiek:) nezinu, es pat uzpljaapaaju, viss chikiniekaa. viss notiek. nekaa negatiiva man praataa nenaak. varbuut jaasmaida pretii?:)

    AtbildētDzēst
  8. Nu bet Iveta - tu taču vienkārši esi īpašāka! ;)

    Neskaitāmas reizes esmu teikusi, ka "kāds esi pret pasauli, tāda pasaule pret tevi" - tas ir nemainīgs likums! Ja pagadījusies pūcīga diena, tad zinu, ka sastapšu negatīvi jonētus cilvēkus bet ja galva pilna prieka, tad tā vien šķiet, ka prieks pat no māju sienām spiežas! Apzinoties šo patiesību mans "defolts" ir būt atvērtai pret pasauli un tomēr, kad tāda pozitīva cilāju audumu baķus un ar to krītu uz nerviem pārdevējai - neko tur padarīt nevaru. :D

    Bet ir arī man Mežrozē skaistas un smaidpilnas dienas gadījušās - atkarīgs no pārdevēju sastāva.
    Taču viņas pat nav tik nelaipnas kā drīzāk neprofesionālas.
    Nu nav tās paaudzes cilvēkiem tā eiropeiskā apkalpošanas kultūras faila iekšā...

    AtbildētDzēst
  9. Es ar vakar biju pec ilgāka laika Mežrozē un atklājumi līdzīgi Taviem - jaunas telpas un miiiiiiiilzīgs gabals košā kēksiņu auduma! :)

    AtbildētDzēst
  10. Ļoti patīk pirmie divi audumi. Diemžēl pati nemāku šūt un atliek vien noskatīties un pafantazēt, ko gan es darītu, ja mācētu.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!