Salidot.

01:36

Pēteri+ Kundziņa dzimtas salidojums+ festivāls "Satiksimies Piebalgā" = divas negulētas naktis un pēčāk viena no rīta līdz vakaram nogulēta diena. :)

Un ir jau taisnība Martiņa mammai, ka jebkurš brauciens uz Zosenmājām izvēršas par lieliem svētkiem un ballīti! No vienas ballītes uz otru!














Šoreiz saietu apmeklēja vien uzcītīgākais bariņš Dravantu. Un secinājums - kopā allaž jautrāk, taču piecu gadu intervāls (nevis divu) noteikti piešķirtu pasākumam daudz lielāku ekskluzivitāti! ;)

***

Cita starpā - "Satiksimies Piebalgā"! Uzreiz pēc izēstā frikadeļu zupas šķīvja tik vien laika, kā sarullēt matus un uzkrāsot lūpas. Pašas šūtos svārkos  - prom uz Festivālu!
Mūzikas festivāls jau 10to reizi notika Piebalgas pakalnos! Laiks bija burvīgs! Un šogad trešo gadu pēc kārtas man bija tas godpilnais uzdevums būt šī pasākuma vadītājai! Kopā ar pieredzējušo skatuves kolēģi Mārci Feldbergu pieteicām publikai gan Žoržu Siksnu, Lieni Šomasi un Jenny May, gan Oranžās Brīvdienas, Ivo Fominu un pašu brīnumzēnus "Rytmical Storm" :) un ceru, ka skatītājiem estrādē bija tikpat jautri kā mums aizskatuvē! Ja kāds atsūtīs kaut vienu bildi ar mani fonā, noteikti pievienošu :D

***

Šonedēļ jāiespēj sagatavot kārtējo vedumu Muki.lv - jau nedēļas beigās droši varēsiet doties turp Garo pirātu un ballīšu virteņu medībās!  
Nākošajā rakstā jūnija darbu parāde!

You Might Also Like

4 comments

  1. Nu Tu tak esi fantastiska. PA KURU LAIKU!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  2. O, tai dzimtas saietā atradu mums ar zināmus ļautiņus-mana dēla Linarda grupiņas bērnus Rūtu un Juri ar mammām:) Mums ar šovasar briest dzimtas radu tusiņš, kā vienmēr muzikāls un dziedošs. Lai rosīgs, skaists jūlijs un tiekamies augustā!!!

    AtbildētDzēst
  3. Nu re, Vivita! Maza Piebalga! :)

    Diāna - pati brīnos! Bet nu jāteic, ka ballīšu intensitāte diezgan krietni iegriež šujamdarbu intensitātei! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!