Ciemos!

00:02

Rīgā nudien kā rajona centrā - kur ej, tur paziņas priekšā!:)
Trešdienas rīts sākās ar Muffins and more...and one more... and one more, jo  nebijām apskatījušies Muki.lv darbalaiku :)
Ja Niklāvs saka, ka kūciņa garšīga, tas nozīmē, ka tā tiešām ir garšīga. Jo Niklāvs ēd tikai makaronus un maizi. Bet maize ar šokolādi taču nevar būt negaršīga! :)



Un varējām jau it kā atstāt pirātus un grabuļsēnes turpat Mafinērijā, bet ziņkārība bija pietiekami liela, lai sagaidītu `mukā veikala atvēršanos un ienirtu viņu pavisam jaunajās telpās!



Apostījām gaisu un iepazināmies. Dzirdējām plānus un ieceres, labu novēlējām un atvadījāmies līdz nākamnedēļai! Joprojām aktuāli - nākamnedēļ Muki.lv risināsies Mantu maiņas akcija! Bet pirāti ne uz maiņu - viņi šo maiņu tikai novēros no sev atvēlētā plauktiņa :)



Bet tiklīdz no Mukveikala laukā, tā tieši Ineses apskāvienos! Šķiet ar Inesi mums sanāktu saskrieties pat tad, ja mēs būtu dažādos kontinentos! :D Kā braucu uz Rīgu, tā satiekamies!
Un vēl ir vieta, kurai vienmēr braucot garām vienkārši atceramies, ka šeit draugi darbojas uz pilnu klapi! Un par ranunkuļiem atceros. Jo nosaukums labs.


Ja es būtu vidusmēra tūrists, tad noteikti nosauktu Lido par savu Meku. Un nemaz jau nevar tā vienkārši paēst Lido, ja līdzās ir divi mazi "piepūšamo atrakciju, vai arī es izbojāšu tavu dienu līdz nepazīšanai" indivīdiņi! :)


Un es mīlu Juglu. Jo Tagad tur vienā elpas vilcienā var vairāk kā 4 humpalbodes izskriet un vēl Mežrozē ietrāpīties jaunu audumu ielenkumā!


Cita starpā Juglā ir arī lielā māsīca, kas palīdz, piemēram, dinozauru no olas izķimerēt, ja tas nepieciešams!


Uz Lietuvu joprojām tikai taisāmies! Bet jau tagad saku milzu PALDIES par sagādātajiem maršrutiem un veltīto laiku!

Saulainu dienu!


You Might Also Like

5 comments

  1. Laine, kā smejies, man ir ļoti līdzīgi, lai arī dzīvoju galvaspilsētā un ne tai attālākajā nostūrī, tomēr uz centru un lielveikaliem izraujos reti - un tad ta mēs arī tiekamies :)))
    Starp citu, mēs Muko iepirkšanos arī nobeidzām ar mafiniem un braucot garām "Lakstos" mani arī pārņem sajūta, ka draugi ir tepat līdzās :)
    Tāpēc jau mēs tā nejauši satiekamies, ka mums dikti līdzīgi tie ceļi ejamie :)))
    P.S. Atklāj, lūdzu, noslēpumu, kā Tu tiec pie Mežrozes pāri tām izraktajām bedrēm??? Es tur tik pariņķoju apkārt, saprotu, ka nevaru piebraukt un dodos prom bešā...

    AtbildētDzēst
  2. Mēs to Brīvības ielas "tramvaj bedri" esam iztēlojušies kā - topošo Rīgas kanālu, kur vasarā cilvēki ar laivām brauc.. un ziemā Slido..un tā būs garākā slidotava pasaulē:)))
    :) cik jauki, ka Lakstos tik draudzīgs!
    Es nekad nevienu Blogu uz ielas neesmu satikusi. Nekad:)

    AtbildētDzēst
  3. Ines` - mēs mašīnu nolikām vienā šķērsieliņā pāri Brīvības ielai pretim Juglas tirgum! Un tad ar kājiņām, ar kājiņām! :)

    Un Kristīne - mānies, ka ausis kust! Vai Daci no Daceshobijiem nesatiki? ;)

    AtbildētDzēst
  4. njā, man jau arī kāds prātīgāks cilvēks ieteica mašīnu nolikt otrpus Brīvības ielai, bet es tak blonda - ja reiz pie veikala ir stāvvieta, tad man obligāti jāpiebrauc tieši tur :)))
    Nākamreiz turp došos jau ar skaidru apjausmu, ka piebraukt nevar :) Cerēju, ka Tev zināma kāda brīnumtaka, kā tikt klāt :)

    AtbildētDzēst
  5. Mēs nesatikāmies, bet šodien mēs ar meitu tieši to pašu piedzīvojām, ko Jūs, Mafini, muki un laksti tādā pašā secībā un izkārtojumā (laksti arī caur trolejbusa logu, nodomāju, cik forši izskatās tie kaktusi!) Tikai Āfrikā un Juglā nebijām, kāpām ārā pie caurulēm Teikā. Sakritības, sakritības..:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!