"Labot!" mūza...

00:48

Un ej tu cilvēks sazini, kurā dienā no kuras puses piezagsies kāda mūza!!! Tā, piemēram, šodien mani pēkšņi iedīdīja pieķerties labojamo apģērbu/puspabeigto projektu kastei!
Tā kā neesmu šuvēja, tad n-tie noplīsušie rāvējslēdzēji joprojām gaida un droši vien tā arī turpinās gaidīt savu rindu ( brrr, kā mani  kaitina saplīsušo rāvējslēdžu nebūšanas!!!), taču viena jaķele man dikti iepatikās un tāpēc atļāvos būt bezgala radoša! Ar žiletes palīdzību nomontēju veco raiferi nost un vienkārši sašuvu rāvējslēdzēja vietu kopā! Ar Dievu jaka, esi sveicināts pulover`!


Un pamēģini nu dabūt to bērnu mierā, lai pie vienas sakarīgas bildes tiktu!:)...


Kamēr meitai viena pēc otras tapa varavīksnes uz papīra, es pavadīju laiku beeeeeeeeeidzot taču sa+overlokojot vienu burvīgas, varavīkšņotas trikotāžas topu!




Bet šeit jānoelšas, jo, apžēliņ, kā es gribētu tādus legingus kā Čikai! Diemžēl kleita, kura kalpoja par izejmateriālu šaurbiksēm (pieņemsim, ka esmu valodniece un šādi latviskoju, ramtairīdi, legingus), neparedzēja būt tik plata, lai pietiktu gan mātei gan meitai, gan pāris Pirātiem...





Vareni pašiverējos! 
Jums tāpat!


You Might Also Like

16 comments

  1. Nē, nu tici man, ka es Tādus legingus gribētu vairāk par Tevi. Gribu nevis gribētu.

    AtbildētDzēst
  2. Nu legingi ir burvīgi!!! Kāds man prieks, ka kleita nonāca īstajās rokās:)

    AtbildētDzēst
  3. o, jā...es arī gribētu tos trakos, feinos, puķotos:D

    AtbildētDzēst
  4. Un to visu Tu izdarīji šorīt? Es ir mēms un gar zemi.. knapi paspēju savas brokstu maizes nograuzt un bērnus ikdienas dzīvei sakopt...

    AtbildētDzēst
  5. Nu Daiga... :) Es parasti rakstu vakaros un te "šodien" nozīmē tajā dienā, kas aiz muguras :)

    Kristīne, Elīna - es ticu, ka par tādiem legingiem mēs sakautos! :D Bet ja nopietni - tad mierinošs fakts ir tas, ka tie ir diezgan kodīgi :)

    Irēnīt - ilgi domāju, vai sev svārkos pārvērst, vai citos izstrādājumos, bet kleita varena! Paldies!


    AtbildētDzēst
  6. Raimtairīdi šaurbikses skan daaaaudz labāk par legingiem (šis vārds mani vienmēr mulsinājis). Un vispār - pievienojos pārējo "es gar zemi" sajūsmai par tām puķainajām šaurbiksēm!

    AtbildētDzēst
  7. Man arī, man arī tās puķainās ramtairīdi šaurbikses ļoooti patīk. Nu, ļooooti glītas. :)

    AtbildētDzēst
  8. Man tīk jaunnosaukums ramtairīdi šaurbikses :))
    Bet pastrādājusi esi vareni!!! Un varavīkšņotais krekliņs arī lielisks!

    AtbildētDzēst
  9. :D
    gūgle savukārt piedāvā legingus latviski saukt par stulpiņiem :D

    AtbildētDzēst
  10. nekas, ka šaurbikses kodīgas. Ko tik nav nācies vilkt mugurā skaistuma vārdā...:) krāsainais topiņš arī vnk super. Un šoreiz fotogrāfijas man patīk īpaši labi! ;) un mazā modele arī uzdevumu augstumos! :)ļoti iedvesmojoši šim rītam. Jāiet kaut ko uzšiverēties! ;)

    AtbildētDzēst
  11. Krks - tas gan - jaunībsdienās ne to vien esmu mugurā stīvējusi - lai tik smuki! :D
    Man atkal vakar bija uznācis labojamais noskaņojums - metos dēla skapī un lapīju un šuvu. Citreiz uznāk un viss - jālabo!... :)

    AtbildētDzēst
  12. Jūs par tām šaurbiksēm (ļoti jauks vārds, domāju, ka ieiesies arī mūsmājās :) ) fanojat , bet es savukārt iefanoju par raifera izņemšanas ideju! Urrā, beidzot mīļās dēla jakas atgūs valkātāju!

    Puķainās šaurbikses tiešām dikti skaistas :)

    AtbildētDzēst
  13. Tu ESI valodniece.:)) es alllažiņ, par spīti visām stilīgajām 5-6 g.v. vecām beibēm-ar-viedokli, esmu pat reitūžiem/-zēm saukusi:) Bet šaurbikses pat uz gada jaunvārdu varētu pretendēt. jāievieš ka Pastaigā!

    AtbildētDzēst
  14. ..'ramtairīdi šaurbikses', protams, ir jau patentējams, nu, kā to valodnieciski sauca, - nedalāms vārdu savienojums. apmēram kā 'Kukū legingi';D

    AtbildētDzēst
  15. Dzintra, Dzintra... Teju jāmulst... Bet tikko iegūglējot visa mana jaunradības eiforiskā sajūta nopļurka - izrādās ne viens vien garīgi bagāts literārais censonis šīs bikšeles tā saukā... Nu tad - šaurbikses it is! Gaidu parādamies šo vārdu Pastaigā! :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!