`Muka doma `Muki.lv veikalā!

20:00

Heijā visiem nedēļas pēdējā darbdienā!

Visādi darbīgo nedēļu nobeigšu ar pārīti Supervaroņu un čūsklēnu bariņu, kas pa ceļiem un neceļiem pirms nedēļas nonāca jaunajās Muki.lv telpās!

Jā, tiem, kas nebija pamanījuši - Muki.lv ir prom no šaurā pagrabiņa Lāčplēša ielā un iemitinājušies aplī pie Ģertrūdes baznīcas!



Patiesībā šī ziņa tūliņ kļūs vēl `mukāka! Proti - Muki.lv izdomāja, ka vecām rotaļlietām nav ko mājās stāvēt un putekļus krāt, bet jāmeklē jauni draugi! Un tā, no 04. - 07. septembrim visi aicināti pievienoties "Mantu maiņai" muki.lv telpās!
Viss vienkārši - aiznesiet un muki.lv rotaļlietas, kas jums šķiet vairs nebūs vajadzīgas un iemainiet tās pret citām - interesantākām ( jo neredzētām, taču:))!

Smukāk un plašāk par šo unikālo mantu maiņas iespēju lasiet pašā `mukajā blogā!

Un vēl, ps, ps, varu pačukstēt, ka, lai mantu maiņas nedēļa būtu pavisam interesanta, teju katru dienu veikaliņā notiks interesantas nodarbības bērniem un viņu vecākiem! Arī es tur būšu! Un kopā meistarosim ko tik ļoti `muku kā muklukus! Nosaukumi jau vien iet roku rokā! 

Par darbnīcu vairāk pastāstīšu nākošnedēļ!
Atvasarīgu nedēļas nogali!

You Might Also Like

5 comments

  1. nupat jau izkretinējusi tā "pie logopēda nevesto bērnu" valodas atdarināšana. grrrr...

    AtbildētDzēst
  2. Ak jel, Anna, miers virs zemes! Atpūties!

    AtbildētDzēst
  3. m.anna - ja komentars tapis reklamas nolukos, tad tev izdevas - es apskatijos tavu blogu. Bet pirmo un pedejo reizi, jo man atkal kretine hello kitty un citas nestiligas lietas :)

    AtbildētDzēst
  4. Komentāru sadaļa gan ir smieklīga :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!