Putekļi uz šujmašīnas...

01:13

Nu vienīgais prieks, ka neesmu tāda vienīgā- pus+rokdarbblogzemes bauda vasaru un ļauj audumiem un diegiem mierīgi dusēt. :) Taču, ja kāds uzprasās, tad darbiņu neatsaku un tāpēc jūlija šujambilance gluži pa nullēm nav vis.

Nezinu, vai iespējams kolosālu princeses kleitu nofotografēt vēl nesmukāk... Vienvārdsakot - bija tik daudz darāmā, un Čikai bija fotografēšanās NEdiena, un es nospriedu, ka "kaut kādas bildes" ir labākas nekā "nekādas bildes" un protams nācās nožēlot savu attieksmi jau tajā pašā vakarā fotogrāfiju apskates laikā... Rrrrr...




Citi desu pērk, kūku cep, bet es - šuju!




Un ja kas - tiem, kas nezināja - Muki.lv jau pavisam drīz atvērsies jaunās telpās! Vairs nekāda pagrabiņa - viss gaiši, plaši un saulaini! Pirāti par to priecājas! Drīz tiem piebiedrosies arī Supervaroņi un bariņš čūsku!



Un kā skaists noslēgums jūlija darbiem, izbeidzās lielais sintepona maiss! Pavisam drīz jātiek pie jauniem kilogramiem pūkainās masas, jo tuvojas septembris - mēnesis, kad Mammas Rokas nāks klajā ar vairākiem jaunumiem! Sekojiet līdzi!

You Might Also Like

2 comments

  1. Pirāta.. puķainās bikses = mm mm mmm :) un pirmajai princeškleitas bildei.. jau nav ne vainas..- bet tiešā rīta saulē.. nudien bildēt nav prāta darbs:) bet izskatās kā Ērkšķrozītes kleita.. Mēs jau sekojam un sekojam - varēj jau vienu kāju parādīt no tiem septembra jaunumiem:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!