Tehnisks bēdu stāsts.

23:53

Nu kaut kad jau tam bija jānotiek... Vakar saplīsa mana 4 gadus uzticamā draudzene.... Saplīsa tā, ka laikam šoreiz bez šujmašīnu daktera neiztikt. Bet Ziemassvētku rūķis taču nedrīkst bērniem teikt, ka dāvanu nebūs, jo viņam ir radušās tehniskas problēmas! Tāpēc pagaidām cīnos ( un visticamāk cīnīšos vēl labu laiku) ar pagājušajā gadā iepirkto Brāli. Ir sajūta kā no Volvo pārsēsties Zaporožecā, ja kas... Modelītis vienkāršs - spēj radīt taisnus dūrienus un nesties zigzagā; pamatīgi piebremzē biezākās krokojuma vietās, bet nesas uz 120km/h, kad jāšuj taisnā vīle. Es šo nosauktu par tipisku gultasveļas šujamo mašīnu. Tātad - Ziem`ssvētku laiks man paies darbojoties ar palagu šujmašīnu. Hm, burvīgi vai kā?...
Uz augstākiem plauktiņiem pārkārtoju arī savu ilgi loloto sapni par overloku, ko biju plānojusi iegādāties uzreiz pēctam, kad beigtos līzingmaksājums par fotoaparātu. Šujmašīna tomēr ir prioritāte.


Bet darāmā pietiek arī bez šujmašīnas. Esmu kļuvusi par pamatīgu kino ekspertu pavadot naktsstundas pie datora piešūdinot Gargrabuļiem kājas un rokas, stiķējot snīpjus un diedzot pie pleciem papagaiļus :)! Un tāpēc - nākošreiz joka pēc lai iet viens filmu saraksts ar tiem kino gabaliem, kas man sirdij tuvi! :)

Uz sadzirdēšanos!

You Might Also Like

3 comments

  1. Lai laba veseļošanās tavai draudzenei-cīņu biedrei! Varbūt, ka nav tik slikti - turēšu īkšķus!

    AtbildētDzēst
  2. Man patatīk - tas sienāzīts tavā sniega bildē :) Bet galvenais kosmosam saki, ka gribi visu.. gan šumašīnu , gan overloku... jo mēs gribam lai Tev ir:)

    AtbildētDzēst
  3. Man arī ir palagšujamā šujmašīna. Un tā man ir vienīgā, ja neskaita pašas rokās saņemtu šujamadatu (tā gan traki lēna šūšana!) Reizēm šķiet, ka gribētos ko labāku, ātrāku, spējīgāku un funkcijām bagātāku. Taču cepuri nost arī pašreizējās mašīnītes priekšā - viņa man savā kategorijā tomēr ir teicamniece!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!