Darbošanās aprīlī.

02:01

Uh! Cik sen nav bijusi neviena darbu parāde šeit emuārā! :D Jocīgi, jo man pašai ir sajūta, ka šuju visu laiku! :) Un tā arī ir, tomēr nepieklājīgi liela daļa Mammas Roku šedevru ir devušies savās gaitās bez pienācīgas arhivēšanas.

Pēdējā laikā vienu pēc otra šuju īpašus, ļoti personificētus kubus. Tie sevī ietver vēstījumu par bērniņu, kam šī rotaļlieta paredzēta, par viņa ģimeni un arī pašiem apdāvinātājiem. Nereti šādu kubu pagatavošana aizņem pat vairākus mēnešus, jo tikai laiks prot pareizi sacept kopā informācijas, iedvesmas un izpildījuma pīrāgu.
Bet kas ilgi nāk, tas labi nāk! :) Un te viņi ir - īpašie Kubi!



Un, ui, ui, ui, cik laika pavadīts skatoties Jūtūbā visus dziedāšanas šovus pēc kārtas un pārstrādājot kreklus un kleitas mazos taisnstūrīšos, kuri pēctam sarindojās skaistās, dzīvespriecīgās virtenēs!
Ierastās trakās "Varavīksnes" tagad gaida savas liktenīgās ballītes Muki.lv plauktos, bet Mammas Roku veikaliņam tikmēr top Lindas virtuļu iedvesmotas "Kūciņu virtenes"!





Čūsku bariņš visām gaumēm! Kopā ar varavīksnes virtenēm devās uz Muki.lv!




 Garie grabuļi! Betmena atkārtojums un kautrīga Princese. Bet ir vēl bariņš, kas šonedēļ parādīsies Mammas Roku veikaliņā! :)



Un ik pa laikam kāds vecs T-krekls top par jaunu, lai piebiedrotos vasaras garderobei!



Pavisam drīz atrādīšu arī vairākus Mammas Roku jaunumus! :)
Bet tikmēr nedēļas plānā Radošā ne-konference QKālis Amatas novadā, pēdējā nodarbība Ērgļos un aizraujoša nākamā nedēļas nogale! Par visu noteikti uzrakstīšu! Gaidiet! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Ārprāts, cik skaista ir katra tevis radītā lietiņa, patiešām - fantastika! Super, super, super! Un jā, tu tik tiešām iedvesmo arī citus! Šādas rotaļlietas bērnie ir daudz, daudz lielākā vērtē, kā plastmasīgās..

    Inga

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Inga! Pilnībā piekrītu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Piekrītu, fantastiski darbi, tādi krāsaini, dzīvespriecīgi!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies Divmāsiņas!Tapuši spītējot kupenām! :)

    AtbildētDzēst
  5. Laine,
    Fantastiski skaista ir Tavu darbinu parade! Un velreiz paldies par CW Betmeniti. Gan mazais gavilnieks, gan vina mamma bija patiesi parsteigti un priecigi vienlaikus par skaisto davanu!

    AtbildētDzēst
  6. Cik forši! Prieks dzirdēt, ka Betmens ir kāda priecīgais notikums! Lai jautra spēlēšanās! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!