Ardievas Mūsmājām!

09:06

Vairāk kā novēlojies rakstiņš par to, kā Es un mans Kundziņš tikām palūgti tikt pie galdniecības frēzes un ņēmāmies šim nolūkam mūsu mežiņa lapeni fotografēt, mērīt, zīmet un žurnālam "Mūsmājas"sūtīt. Darījām to visu pavasarī un tad ilgi jo ilgi gaidījām, kad beidzot raksts tiks publicēts. Paspējām jau par šo ieceri piemirst. Pa vidam vēl nāca nedienas ar datoru, kad pazuda liela daļa bilžu, nomainījās rakstu veidojošā žurnāl+kontaktpersona un nācās doties uz lapeni no jauna, lai atkal tiktu pie bildēm :) Bet mūsu darba sparu dzīvu uzturēja doma par To Frēzi! :)

Un tad nāca ziņa, ka žurnāls "Mūsmājas" atvadās no lasītājiem. Vareni ekskluzīva iespēja - būt pēdējā žurnāla numurā! Un tas nekas, ka es nopirku žurnālu Madonas Pluspunktā un turpat arī viņu aizmirsu uz letes un vēlāk nekur citur LV žurnālstendos to vairs neredzēju -"Mūsmāju" redakcija mīļuprāt nosūtīja man to uz mājām un LIELS PALDIES viņiem par to! No "domas par To Frēzi" gan mums nācās atvadīties. Grimstošā kuģa noliktavā vairs nebija neviena darbarīka, taču atradās mazumiņš naudas sūruma kompensēšanai un tāpēc beigas pasakai tāpat laimīgas. :)




Lai veiksme un izdošanās visiem, kas šos gadus darbojošies "Mūsmājās"! Viss, kas notiek taču notiek uz labu, vai ne? Ar nepacietību gaidu žurnāla solīto "turpinājumu pēc pāris mēnešiem citā veidolā".


You Might Also Like

3 comments

  1. Nu pa nopietno darbiņš un publikācija un jā, vienmēr nedaudz žēl, kad kāds žurnāls ''izbeidzas''.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Aiju! Jām darbiņš dubultā! Dažreiz kaut kam iz jābeidzas, lai kaut kas labāks varētu sākties. Ticu, ka tā notiks arī šajā gadījumā!

    AtbildētDzēst
  3. Fū - atviegloti nopūšos. Izlasot raksta nosaukumu jau sāku sevi sagatavot smeldzīgam rakstam par pārcelšanos, pakošanos utt. Labi, ka tikai žurnāls!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!