Māmiņprieks un māmiņlepnums.

20:44

Man patīk pasākumi bērnudārzā. Sevišķi tā daļa, kad pusslepenā gaisotnē mēnesi iepriekš sāk notikt mēģinājumi un mājās tiek stāstīts, ka "būs pārsteigums, tikai nevar teikt kāds".:)
 Un cik daudz gan var izmainīties gada laikā! Mazā dāma, kas pagāšgad pusi pasākuma pavadīja skatītājos, šogad bez niecīgākā satraukuma virpuļoja dejās kopā ar saviem kolēģiem! Vienā no tām pat pārī ar čali! Man tas bija liels, LIELS pārsteigums!

Un protams neiztrūkstoši bira aizkustinājuma asaras. Es vienkārši nespēju neko padarīt... :) Brīdī, kad ieraugu  kādu no saviem bērniem uzstājamies, acis kļūst karstas un pār vaigiem sāk ritēt asaru lāses.

Viena asara par bērnību
viena par laimi,
viena par lepnumu,
viena par pateicību
un visas pārējās straumēm vien - prieka asaru upe!





Mīļš paldies mūsu bērnu "otrajām mammām" - bērnudārza audzītēm! Bez jums šī diena noteikti nebūtu iespējama!

You Might Also Like

1 comments

  1. Tik mīļi, atceros tos nu pasenos brīžus, kad es arī bērnudārzā skatījos savu puiku uzstāšanos! Tāds lepnums pārņēma un izbrīns - viņi dzied un iemācās tik garus dzejoļus! Pa kuru laiku?
    Jā un neiztrūkstošās asaras, kas slepus tiek notrauktas ik palaikam..

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!