Mierielas svētku zemkastaņa.

22:38

Kā man noveicās! Un es nerunāju par maka saturu pēc 4 negulētām naktīm un vienas dienas tirdziņā. Es runāju par pasakaino veiksmi svelmaino Mierielas svētku dienu pavadīt zem kuplas 15. ielas numura pagalma kastaņas! Svelme zem kuplā dabas saulsarga bija visnotaļ izturama un vienīgā rūpe bija ik pa laikam notraukt no Mammas Roku mīļlietām kastaņziedus!
Līdz pēdējam mirklim nebiju pārliecināta vai tikšu tirgoties un vai man maz to vajag. Darbu šajā laikā lauku sētā netrūkst, arī darbistabā paprāvs sarakstiņš iekrājies. Taču ziņkārība ņēma virsroku un pēdējās dienās pirms tirdziņa izdarīju visu iespējamo un pat drusku neiespējamo, lai tomēr pabūtu izdaudzinātajā "hipsterpasākumā".

Kā jau allaž- tirgojoties no paša pasākuma redzēt izdodas pavisam maz. Tad nu čupiņa foto no mana skatupunkta.











.
Sveiciens visiem šajā dienā satiktajiem! Kas attiecas uz radiem -biju kā kalns pie Muhamediem. Bet bija arī pāris patīkamas epizodes pie tirdzniecības stendiem, kad izdevās beidzot virtuālajai bildei un tēlam pievienot arī balsi un reālo cilvēku. 
Ja runājam par materiālajiem ieguvumiem- mīnusos nepaliku. Baigajos plusos arī. Tāpēc vēl jo vairāk prieks, ka mājās pārbraucu ar jaunām "Liels un mazs" grāmatām, "Zāles galvu" un "Malduguns" brūvēto aliņu "Sānslīde". 

Viena nakts salda miega un atpakaļ darbos! Šonedēļ vienam mazam/lielam cilvēkam pirmais izlaidums un iepazīšanās ar potenciālajām skolām arīdzan. Turpinām rosīties!

You Might Also Like

3 comments

  1. Nu kaut kas jau tur ir- tajos tirdziņos! :) Ka ik pa laikam gribas vēl... Man jau laikam tā ir komunikācija ar pircēju vai vienkāršu garāmgājēju. Un jā, koki, kas met lielu ēnu... kas var būt labāks! :) :)

    AtbildētDzēst
  2. Aiju - jā, kaut kas tajos tirdziņos ir, bet tajā pašā laikā neko daudz no tā tirdziņa jau neredzi un nepiedzīvo, ja jāstāv vienā vietā. :) Tāds atsevišķs pasākums. Man brīžiem sajūta līdzīga kā kad bērni mazi bija - visi tusē, bet man jāauklē. :D Tā arī tirdziņos - kamēr visi spēj izbaudīt tirdziņu atmosfēru, pārdevējiem tas ir darbs, kurš sākas jau nedēļu iepriekš. Visa tā uzkrāmēšanās, plānošana... Turklāt manā gadījumā jau nemaz nav tik forši, ka tik daudz skatītāju/čamdītāju, putekļu, utt. - tās tomēr ir rotaļlietas, ar kurām paredzētds spēlēties ļoti maziem bērniņiem! Priekšautiņi somas - cita lieta, protams... Nezinu, man šķiet, ka neieguvumu arī ir pietiekoši. Ļoti bieži šos neieguvumus kompensē nauda, bet, ja andele neiet kā iecerēts, tad skābumiņa sajūta tomēr ir. To, ka uz pilsētu vairs netriekšos, tagad zinu skaidri. Palikšu pie ekskluzīvā - vienreiz gadā Piebalgā. :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, pilnīgi piekrītu Tevis teiktajam... man tāpat ir ar Kalnciema ielu- ja varu tur nokļūt no mājas 20 minūšu laikā, tad tas ir mans ideālais tirdziņš :D, lai brauktu kaut kur pāri pusei Latvijas... stipri jāpadomā :) Un jā, labi, ja tirgotāji ir vismaz divi, tad ir iespēja ik pa laikam arī novērsties un pastaigāt un paskatīties apkārt! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!