Rotaļlietas pirmajam pusgadam.

12:30

Ak, neapstādināmais laika skaitītājs! Maijs jau nogalē! Mans Mazais iegādāts, pāršķirstīts un nolikts uz naktsskapīša. Taču pēc dienas darbu maratona spēka pietiek vien pāris rindkopām. Lasīšana kā miegazāles. Vai vēl kādam tas darbojas? :D

Zinu, ka pienāks viens lietains, laisks vakars, kad ar lielu baudu izlasīšu Rebekas Annas piedzimšanas stāstu. Man aktuāls varētu būt arī Diānas Zandes raksts par ko raud mammas Mātes dienas koncertā. :)
Un kā medusmaize protams ir raksts par vecāku dibinātajām skolām. Martā biju ļoti interesantā pieredzes apmaiņas pasākumā par šo tēmu un mums mājās, turklāt, ir topošais pirmklasnieks. Tāpēc šādi raksti ir kā mūzika manām ausīm! :) Ir tomēr forši apzināties, ka dzīvojam laikā, kad standarta izglītības rāmis un tā vērtības nav vienīgā iespēja.
Paspēju izlasīt rakstu par ceļojumu ar bērniem kalnos. Mums aktuāli. Domājam kaut kad doties uz Troļļu zemi.

Mana artava šī mēneša izdevumā ir vaļsirdīga atzīšanās, ka rotaļlietas pirmajā pusgadā mazajam nav vajadzīgas, tomēr, ja vēlme iepriecināt mazuli ar ko pašdarinātu un attīstošu ir nekontrolējama :D, tad pastāv iespēja, kā to izdarīt pavisam ātri un neieguldot milzu līdzekļus!






Ceru, ka manas idejas noderēja kādai darbotieskārai jaunajai māmiņai. Un mums plauktā tagad ir vesels maisiņš ar foršām rotaļlietām mazam bebukam, kad tāds mūsmājās atkal kādreiz parādīsies. :)

You Might Also Like

2 comments

  1. ... pa kluso Tavu blogu lasu jau teju no pirmsākumiem. Vienmēr apbrīnoju Tavu radošumu :)))

    AtbildētDzēst
  2. O, šo te lieku aiz auss! Noderēs tuvākajā laikā.. Kad galva pilna ar rūpēm par visu ko citu, tad vienkāršās lietas citreiz tāpat vien galvā nerodas.. Paldies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!