Starptautiskais bērnu filmu festivāls "Berimora kino"!!!

10:08

Labs rīts visapkārt!

Ir jaunas, radošas nedēļas pirmā diena! Man allaž patīk pirmdienas! Tās ir kā 1. janvāris -  jauna ieelpa, jaunas apņemšanās un jauni plāni!

Un viens no jaunumiem ir tāds, ka pirmo reizi esmu piekritusi palīdzēt popularizēt kaut ko, kas īsti neattiecas ne uz rokdarbiem, ne dzīvošanu laukos. Patiesībā es vispār pirmo reizi esmu piekritusi popularizēt kaut ko! Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir saistīts ar bērniem! Un vēl tāpēc, ka gan es, gan jūs no tā tikai iegūsim!

Iepazīstieties:

Kas ir "Berimors"...

"Berimora kino" ir straptautisks bērnu filmu festivāls, kurš norisināsies no 2011. gada 8. līdz 10. aprīlim!
 
Festivāla programmā iekļauts unikāls kino no Ziemeļvalstīm, Centrāleiropas, kā arī īpaša Gruzijas un Latvijas animāciju filmu izlase.
Šogad “Berimors” ceļo un pirmo reizi dodas uz citām Latvijas pilsētām – Liepāju un Cēsīm. Festivāla laikā notiks arī animācijas darbnīcas un labdarības seansi.
“Berimors” kino izrādīšanas tradīciju turpina jau 9. gadu.

Mazā skatītāja gaumi veido skaists, piedzīvojumiem bagāts, labestīgs un pamācošs kino.  

Pirms un pēc filmu seansiem bērni vecumā no 6 līdz 13 gadiem varēs piedalīties radošajās animācijas darbnīcās. Bērni no maznodrošinātām ģimenēm, internātskolām un bērnu namu audzēkņi varēs apmeklēt bezmaksas labdarības seansus.

____________________________________________________________________________________

Un tagad ieklausieties mammas un tēti, kuru atvasītes ir vecumā no 8 - 13 gadiem!
Lūk, ko jūs varat piedāvāt saviem aktīvajiem, zinātkārajiem un allaž piedzīvojumus alkstošajiem bērniem:

"Uzraksti stāstu un kļūsti par “Berimors” žūrijas dalībnieku!"

 Starptautiskā Bērnu filmu festivāla “Berimors” žūrijas goda priekšsēdētājs suņuks Berimors meklē sev 5 palīgus vecumā no 8 – 13 gadiem, kuri kopā ar viņu skatīsies un vērtēs festivāla filmas, piedalīsies preses konferencē, sniegs intervijas medijiem un piedalīsies festivāla atklāšanas un noslēguma ceremonijā. Viens no viņiem var būt arī jūsu žiperis!

Kas jādara? 

Līdz 11.martam bērniem jāuzraksta un jāiesūta stāsts par tēmu “Berimora velobrauciens”.
Stāstā jāatklāj, kurp Berimors dosies, ko satiks, ar ko iepazīsies un kādus labus darbus vai nedarbus viņš ceļojumā paveiks!
Stāsts jāsūta uz e-pasta adresi sirups@sirups.lv vai pa pastu uz izdevniecību “Rīgas Viļņi” Lāčplēša ielā 20a, Rīga, LV-1011.

Detalizētu informāciju skatieties "Arsenāla" mājas lapā! 

_________________________________________________________________________________

Un vēl!  Pavisam drīz manā blogā būs arī festivāla biļešu izloze!!! Turam acis un ausis vaļā!
Lai saules pielieta un radošu ideju pilna jums šī diena!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!