No puiku biksēm par meiteņu 2 minūtēs!

19:32

Šis varbūt  nav viens no tiem rakstiem, kur sekos viena par otru estētiskākas bildes. Šis drīzāk ir raksts par pašu ideju - "no veca par jaunu".  Par jaunas dzīvības došanu lietām, kas it kā jau kalpošanu beigušas.
Tā bija ar vienām bikšelēm, kuras māsa mantoja no brāļa - nodilušiem ceļgaliem, drīzāk puicisku kā meitenīgu aplikāciju virsū un neatmazgājamiem pleķiem virsū. Mājas bikses - tā mēs mēdzam dēvēt šādu apģērba gabalu.

Tātad šodien, kārtējo reizi novelkot Emīlijai bikses, lai nomainītu pamperi, ieskatījos tajos caurajos ceļgalos, atminejos vēl Danas blogā redzēto un nenocietos - ieskrēju darbistabā, paķēru šķēres, audumus - vienu aplikācijai un vienu (safilcētu vilnas šalli) ceļgaliem un, nepārspīlējot 2 minūtēs (nu varbūt 5 minūtēs) no brāļa biksēm izveidoju piltiesīgas māsas bikses! Kā jau minēju - bez pretenzijām uz titulu "Gada skaistākās bikses" - vienkārši pati ideja puicisku padarīt meitenīgu, vecu padarīt jaunu - tas ir tik forši, racionāli un videi draudzīgi!


Te neliels pirms un pēc (no rīta un pēcpusdienā):

Un te tuvplāns


P.S. Niklāva un Emīlijas jaunā atrakcija, kas tiek pilnveidota ar katru dienu - Niklāvs staigina māsu!Mazā sajūsmā!


You Might Also Like

1 comments

  1. Idejas virmo gaisā, es šodien pretējo izdarīju ar savu puiku biksēm, respektīvi, celebrate the boy, es uzcakoju vīrišķīgas cakas. :D
    http://bernulapa.blogspot.com/2010/03/dzinsu-glabsana.html

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!