Drusku no vakardienas.

20:07

Kleitiņas/u apraksts top pilnā sparā un jau rīt tiks prezentēts jūsu modrajām, gaidošajām acīm!
Tikmēr pastāstīšu, ko iegadījiās darīt vakar Cēsīs un citas mazsvarīgas lietiņas.

Bijām uz rajona galvaspilsētu, tātad. Braucām taisīt mazajiem pases, bet aizmirsām mājās dzimšanas apliecības, kā arī Niklāva veco pasi (kuru man vispār likās nesvarīgi ņemt līdzi, jo tās uz gadu iedotais termiņš iztecēja jau pirms 2 gadiem) līdz ar to aprobežojāmies vien ar bilžu uztaisīšanu salonā.

Vispār, neskatoties uz to, ka rūpīgi sakārtoju bildes pa mapītēm datorā, un ik pa laikam jaunākās sarakstu diskos - ja nu kompis nobeidzas vai tml., es šad tad uztaisu arī bildes, ko likt albumā.Domāju, ka vairums tā dara, vaine? Man personīgi laikam tā ir trauma no bērnības, jo pirmā bilde man ir tikai 1,9 gadu vecumā - tāpēc es, savukārt, cenšos datēt pilnīgi visus savu bērnu svarīgākos mirkļus :))))



Runājot par bildēm, lūk arī viena no manām bērnības bildēm, kas būtībā iedvesmoja mani šūt tās kleitiņas Emīlijai:


Un lūk arī iedvesmotā līdziniece - "Dāmīšu kleitiņa" - mugurā savi saimniecītei, kuru vakar paņēmām no vecmāmiņas! Mazā dāmīte gan laikam neizvēlējās piemērotus apavus fotosesijai, tomēr, hei! šīs brāļa tupelītes ir visvieglāk uzvilkt pašai! Un šobrīd Čikai tas ir tiiiiiik svarīgi!


Vakar Cēsīs nopirku arī pavisam nedaudz (jo likās par dārgu 2,50 LVL/m) simpātisku mūsu pašu Mežrozē ražotu audumu kādam skandināvu uzņēmumam. Mēs te ar Līgu V. tieši par šo tēmu sarunājāmies - cik daudz LV visādu lietu ražo priekš ārzemju uzņēmumiem un cik feini būtu kaut kādus blatus kaut kur dabūt :))


Lūk un ne no šīs tēmas bikucīt, bet pateikt gribējās, ka arī mūsu mazajai princesei uztapa krekla piedurkņu bikses. Ideju biksēm smēlos no diviem blogiem: Indietutes un Luvinthemommyhood 


Un lūk mūsu versija par tēmu:



Izskatās interesanti, nudien! Un feins veids, kā ātri tikt pie stilīgām ūziņām! 
Nebija gan laika (un baidījos vai EmSī atbalstīs) pievilkt klāt atbilstošāku topiņu! 
Anyway - eju taisīt kleitiņas aprakstu!

You Might Also Like

6 comments

  1. Jā uz skaistajiem audumiem noskatos ārzemju blogos un vienmēr nodomāju - kāpēc pie mums vai nu tādu nav vai arī ir pārāk dārgi...

    Bikses superīgas!!

    AtbildētDzēst
  2. Piekrītu pilnībā. Bikses superīgas! Tāpat kā viss pārējais, ko tu šeit dari! :) Aga

    AtbildētDzēst
  3. Juuuuuu, audums ir labais! Zini, laikam toch vienkarshi janoskaidro tas, ko rakstiju...Citadak tiesham sajuta, ka esam kaut kadi 3 pasaules valsts iemitnieki, kas tikai razo citiem, bet pashi patere atbiras. Man liekas, ka normali butu, ja es izdomaju ideju un jau zinu, kr meklet tam piemerotu adumu. Abhabla bla bla(kur prats likt tadu nosaukumu) ir humpala butibaa. Jo normala veikalaa jabt iespejai nopirkt vienu un to pashu audumu ari pec gada. Kapec runaa par skandinavu kvalitati, kas jau pats par sevi ir brends, ja tam pasham skandinavu tirgum parsvaraa ari baltijas valstis razo pec vinju pastijuma. Varbut mes pashi varam pastit.
    Mazs tirgus, tas jaa...Bet ari mazaa dikji zivis grib dzivot ar komfortu:D....

    Eu, tas uzinjas ir fantastiskas.

    AtbildētDzēst
  4. Jā man arī āķis lūpā par tiem audumiem...
    Kaitina Abakhana monopols un situācija, ka labos (kas tomēr parasti ir drusku brāķēti, tāpēc arī pie mums nonāk)audumus jāķer teju kā PSRS deficīta laikos...

    Un biksītes - nu, jā, atkal jau 10 minūšu darbs un ūziņas gatavas! Un iedomājies vēl ar variācijām! Tās pogas pogājas vaļā, tā kā dizaina un pielāgošanas iespējas šitiem bikšiem ir plašas! Un Emīlijai baigi patīk ap tām podziņām ņemties - tas arī nav mazsvarīgi!

    AtbildētDzēst
  5. Paldies, Aga, otru tik uzticamu fanu, māšel, laikam atrast grūti! :D

    AtbildētDzēst
  6. vienkārši kolosāli darbi - visi!
    visu laiku sekoju līdz kaut arī man nav mazo, kuriem visu šito šūt :)
    Tā tik turēt! ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!