Lietus nolijis.

09:30

Beidzot! Beidzot nolijis sen gaidītais lietutiņš! Biju jau gatava ķerties pie dārza laistīšanas. Raugoties uz dārzā žustošajiem apmēram 5 cm garajiem visādu dārzeņu asniem, radās bažas, ka šogad krājumus ziemai iegūt neizdosies... Bet nu jau vairs bažām nav pamata! Vakar, zibens un pērkona pavadītas, pār Zaubes mežiņu nolija, kā man likās, 10 tonnas ūdens! ;D

Beidzot pa ilgiem gadiem sajutos kā bērnībā, kad laukā bija karsts un lietus bija silts! Tā arī vakar - no debesīm gāzās silta duša!!! Tādā brīdī sēdēt mājā ir neiespējami, tāpēc ļāvu mazajiem Dravantēniem izbaudīt vēl vienu bērnības prieku - siltu lietus SPA!


Paldies, Debestētiņ, par tik burvīgu, lietus bagātu dienu kā vakardiena!!! Lietus tiešām bija ļoti, ļoti nepieciešams !


Un, kad pievakarē parādījās varavīksne, bija sajūta, ka esam ielūgti ciemos pie Dieviņa uz Paradīzi! Saule lēnām gāja rietā, izgaismojot koku galotnes silti dzeltenos toņos, apkārt čivināja putnu tūkstoši un gaisā virmoja svaigas zāles un pielijušās zemes smarža! Lielajās, saules gaismas apmīļotajās peļķēs gandrīz palēnināti pilēja treknas piles no koku lapām, uzsisdamas aiz sevis uz augšu pusmetru garas šļakatas!

Tobrīd grbējās, lai visi, visi, kurus mīlu ir mans blakus un redz šo fantastisko mirkli!



Paldies, vēlreiz, Debestētiņ! Paldies!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. nu tiiiiiiiiiiiiik pozitīvi :)) Raksts lika pasmaidīt. sevišķi "mazie Dravantēni" :)
    Emis visās fočenēs dievīgs mazs skuķēns.
    un kopbildīte arī super :)

    AtbildētDzēst
  2. Jauka reportāža! Amizanti, kā mazā veldzējas...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!