Šujam bērnu grabulīti - saldējumu!

00:54

Tik ilgi neesmu padalījusies ar nevienu aprakstu!!! Ierobežotā laika dēļ ilgi nav sanācis soli pa solim fotografēt, kā top kāds noderīgs darinājums...

Bet nu šī pauze ir "salauzta" - šodien uzšuvu rotaļu saldējumu, kas turklāt ir arī grabulītis! Piekrītiet - laika apstākļos kā šodien rotaļlietas tēmu precīzāk izdomāt nav iespējams!


G R A B U L Ī T I S  -  S A L D Ē J U M S



Viss, ko jums vajadzēs, ir šāds komplekts:




Vispirms sašujiet saldējuma tūtiņu, izgrieziet uz otru pusi un piepildiet :


Tad sāciet šūt saldējuma bumbas lūk šādi:
 apdiedziet visapkārt aplim , savelciet un sapildiet.


Lieciet sapildīto bumbu uz sapildītās tūtiņas un vairākās vietās atspraudiet ar piespraudēm. Šujiet abas daļas kopā, pamīšus pulksteņrādītāja virzienā caurdurot te augšu, te apakšu.



Beigās atstājiet vietu , kurā ievietot ar akmentiņiem vai podziņām (lai var mazgāt) pildītu Kinderolas futlārīti:


Tieši tāpat kā pirmo saldējuma bumbu, šujiet klāt arī otro. Man labpatīk tās kārtot nevis precīzi vienu virs otras, bet virsējo tā kā sāniskāk - kā īstam saldējumam:


Un pašā galā novietojiet ar konfekšu papīrīti pildītu odziņu, lai mazajam, kas rotaļāsies ar saldējumu, būtu skanošs pārsteigums tajā iekožoties!


Kā pēdējo (bet tas jau ir gaumes un pacietības jautājums) pievienojiet smalku lentīti , ko apsieniet apkārt saldējuma tūtiņai un piediedziet ar identiskas krāsas diegu.


Un visbeidzot dodiet mazajam rotaļlietas īpašniekam atveldzēties!
Vēlams pa rokai sagatavot arī īsto saldējumu, lai mazais ģīmītis nepaliek pagalam skābs, kad izrādīsies, ka kārdinošais kārums nemaz nav kārums! ;D

You Might Also Like

1 comments

  1. mmmmm, cik ņammmīgs!!!
    Man pašai ģīmītis paliktu skābs, kad tajā iekostos :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!