Trīs burvīgas kleitiņas!

00:01


 Jau solīju ka par tām uzrakstīšu. Tikai tad kleitiņas bija divas, bet šodien tām pievienojās vēl viena draudzenīte!

Tiklīdz uzšuvu pirmo kleitiņu, zināju, ka šūšu nākamo! Tā arī izdarīju un ziniet, pat pie tik ierobežotiem laika resursiem kā man, pie labas gribas varētu uzšūt piecas tādas dienā! Bet EmSī tik daudz nevajag, nopietni....:)

Lielākais šo kleitiņu pluss ir tas , ka tām ir regulējams lencīšu augstums! Un protams arī tas, ka nav jāsaspringst, domājot uz kuru pusi kleitiņa jāvelk!

Aprakstu gan neizveidoju. Laikam tādēļ, ka katra no tām šūta drusku atšķirīgi.

Pirmā kleitiņa, nosauksim to par "Ikdienas kleitiņu", šūta pavisam vienkārši, aizņemoties "piegrieztni" no citas jaukas Emīlijas kleitas. Un tad lieko audumu augšpusē vienkārši salocīju faltēs.


Otrā kleitiņa, šo man labpatiktos dēvēt par "Omītes kleitiņu", šūta, apakšā izmantojot uz pusēm pārgrieztu omes kokvilnas lakatu ar ziedu rakstu, bet lencītēm izmantots audums no vīriešu krekla.


Un trešā kleitiņa, to liekas varētu saukt par "Dāmītes kleitiņu", tapa šodien, dodot jaunu dzīvi Emīlijas otrās vecmāmiņas (manas mammas) jaunības dienu kleitai.



Šī man personīgi patīk vislabāk! Ar nepacietību gaidu, kad varēšu to uzvilkt meitiņai mugurā - Emīlija patlaban atstāta trimdā pie vecmāmiņas, rīt brauksim pakaļ.

Nevaru nociesties un visticamāk šovakar taps arī ceturtā kleitiņa! Tās šūt ir tik viegli! Ja nu kādai/am ārkārtīgi interesē, kā tas paveicams, sakiet - tad taisīšu augšā aprakstu!

You Might Also Like

7 comments

  1. Jā, jā jā, taisi aprakstu! :D
    Laikā, kad termometrs mēdz rādīt 30 grādus ēnā, šādas kleitiņas ir labākais apģērba gabals (ja neskaita brīžus, kad bērnus var laist skraidīt "pa pliko").

    AtbildētDzēst
  2. protams, ka vajag aprakstu! man pēc gada noderēs:))
    Un kleitiņas ir vienkārši burvīgas! Tev atkal izdodas!!!

    AtbildētDzēst
  3. Izdodas indeed!Mana favorīte arī ir dāmīšu kleitiņa, bet es zinu,ka Emīlija tās visas pratīs padarīt par favorītēm kādam.Super!Aga

    AtbildētDzēst
  4. Fantastiskas kleitiņas mazām meitenēm. Man arī vislabāk patīk dāmīšu kleitiņa. Tā tik turpināt!

    AtbildētDzēst
  5. burvīgi, taisni žēl, ka nav nevienas princeses, kam uzšūt ko līdzīgu..

    AtbildētDzēst
  6. Skaistas! Laimīga ir to nēsātāja! :)

    AtbildētDzēst
  7. Skaistas - puķainas, romantiskas! un galvenais - mammītes šūtas!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!