Mugursoma, dāmīšu soma un liels spilvens.

02:43

Patiesībā jau uzraksts pasaka visu - visi šie darbi tapuši pēdējā laikā un nu ir gatavi atrādīties plašākai publikai. Jo līdz tam to liedza milzīgs kādas manas paziņas Veronikas lūgums nesabojāt pārsteiguma momentu Vācijā dzīvojošai māmiņai, kuras bērniem dāvana paredzēta un kura mēdz iemest aci manā blogā!

Tagad, kad visa apdāvināšanās tur jau notikusi, ar prieku paziņoju, ka nu "Mammas roku" lolojumi aizceļojuši arī uz Vāczemi, un mazs puikiņš vārdā Liam (Laiems) ticis pie mugursomiņas, kas veidota no  veca, izmešanai nolemta rotaļu lāča:


Tā bija Veronikas ideja dot otru dzīvību viņas vecajam lāčukam. Tāpat Veronika ļoti skaidri zināja, kādu vēlas somiņu Liam māsiņai Chloe (Hlojai), atstājot pavisam nelielu vietu manai improvizācijai. Viņa man atsūtīja piemērus no interneta, pašas veidotas skices un man atlika vien izpildīt viņas vēlmes!


Un te somiņa Chloe manā izpildījumā ar divu veidu piepogājamām lencēm, kabatiņu iekšā un priecīgu Emīliju par iespēju iejusties modeles ādā, pirms somiņa aizceļo prom!


Un trešais mans veidojums - un te nu jāteic - tas gan tiešām no A-Z ir mans - spilvens mīļai meitenītei Kristai bērnudārzam! Spilvens paredzēt sēdēšanai uz grīdas. Pēc ilgiem prātojumiem un apmēram 5 veidu skicēm nonācu pie domas par spilvenu, kas sānos būtu aprīkots ar dažādām knibināmām detaļām, jo Kristiņa šobrīd ir 1 gadiņu veca. Pievienoju arī kabatas, jo tās ir īsti bērnu magnēti! Vismaz mūsmāju rakariem kabatas ir TOP veidojumi! Un vēl izdomāju, ka, ja reiz spilvens paredzēts lietošanai dārziņā, tad ne jau uz vienu gadu, tāpēc piešuvu arī dažus uzdevumiņus trīsgadīgiem pirkstiņiem!


Mazā Krista esot savu spilvenu tik ļoti iemīļojusi, ka viņas vecākiem žēl to nest uz bērnudārzu! Pagaidām Krista kūleņojot pa savu jauno apaļo "draugu" mājās un ar interesi knibinoties ap visiem sānu veidojumiem, priekšroku dodot pielipināmai puķei!


Tādi lūk darbiņi man uzmeistaroti īsi pirms rudens, bet pa pēdējām divām nedēļām tapuši vairāki kubi! Rokas dīkā nestāv ne mirkli!


Iedvesmas pilnu dienu arī jums!

You Might Also Like

17 comments

  1. Esmu beigta...tā dāmīšu somiņa-tāds meiteņu sapnis, ka man pat siekala līdz zemei notecējusi!

    AtbildētDzēst
  2. jā, vienkāŗši burvīga somiņa un arī viss pārējais

    AtbildētDzēst
  3. fantastiski! Pa kuru laiku tu visu to paspēj...:) Malacis!

    AtbildētDzēst
  4. bērnudārzā vajag ņemt līdzi savus spilvenus? Tas gan man ir jaunums! Bet nu jā patiešām man šķiet ka es ar gribētu sev tādu spilvenu :) kur piemest dupsi

    AtbildētDzēst
  5. Burvīgas gan abas somas, gan spilvens :)
    Vai būs arī apraksti par šo lietu tapšanu? Un vēl man tīri no praktiska viedokļa interesēja - kas spilvenam vēderā?

    AtbildētDzēst
  6. Skaisti darbi, Laine, kā vienmēr! Es arī gribēju vaicāt, kas spilvenam iekšā?

    AtbildētDzēst
  7. Paldies visapkārt!

    Spilvenā 7 kārtās rindojas apaļās šķēlēs sagriezta sintapona sega!
    Visticamāk aprakstu jūs tomēr nesagaidīsiet, jo tad man jāšuj pilnīgi jauna soma un tā kā tas ir laikietilpīgs process...nee, pagaidām neplānoju... Turklāt somiņai ir gan odere, gan kabatiņa, gan rokturis - tas paraksts man sanāks ļoooooooooooti garš! Un vairums lasītāju šeit tīko pēc vienkāršām, viegli pagatavojamām lietām, kas neprasa īpašas iemaņas! Nu man tā liekas, jo par turku biksēm daudzi priecājās, ka tikai 2 vīles jāšuj! :DDDDDDD

    AtbildētDzēst
  8. fantastiski darbiņi!!!
    Vai drīkst aizņemties spilvena ideju savai mazajai Princesei (t.i., ne komerciāliem mērķiem)???

    AtbildētDzēst
  9. Man arī pirms trim gadiem bija jānes savi spilventiņi, uz kā sēdēt, bet tolaik pat neapsvēru domu šūt pati (jocīgi) un pirku gatavus. Nemaz tik viegli nevar atrast foršus spilvenus bērnudārzam! Šis ir absolūti superīgs.

    AtbildētDzēst
  10. Ak, Inese, tu koķetē ar manu teikumu? :DDDD
    Nu labi, jau labi, aizņemies - tuikai nedomā spilvenu pārdot! :DDDD

    Spenkjū, Diāna! Ja mani bērni reiz ies b/d, tad lai nu kas, bet spilveni jau nu viņiem toč būs! :DDDDDDDD

    AtbildētDzēst
  11. Somiņas ir fantastikas. Spilvens ir burvīgs, ideja superīga, tikai piedodiet, bet galīgi nepiemērots bērnudārza vajadzībām. Bērnudārzā spilvenu prasa, lai nodarbības, kur nav iespējams sēdēt uz krēsliem, laikā bērni sēdētu uz tā (un tikai), klausītos/skatītos/darītu, to kas nodarbībā ieplānots. Bet šis ir ideāls uzmanības novēršanai. Nedomāju, ka audzinātāja par šādu lietu būs lielā sajūsmā. Iedomājaties, kas notiks, ja grupā būs 20šādi spilveni. Audzinātāja vienkārši nespēs strādāt, jo katrs knibināisies ap savu spilvenu. Taču brīvā laikā bērni ar tiem prakstiski nedarbojas.

    AtbildētDzēst
  12. Superīgas mantiņas un lietiņas! Koši, krāsaini un stilīgi, nekā garlaicīga! MALACIS! Gaidu novembri, you know! :p

    AtbildētDzēst
  13. Nu traki, nu! :D Cerams, ka Kristiņai spilvens mājās būs apnicis un bērnudārzā vairs negribēsies knibināties! Un, ja nodarbība būs gana interesanta un aizraujoša, tad gan jau viss būs labi! ;)

    AtbildētDzēst
  14. Une,paldies, es arī joprojām gaidu gan to zvanu, you know ;), un protams tad jau novembri!

    AtbildētDzēst
  15. ui, piedod, es nepavisam negribēju dublēt tavu teikumu. Redzi, man kā juristei tas tāds profesionālais kretīnisms: zināt, ka citu idejas nedrīkst izmantot peļņas nolūkos :) Es to biju domājusi pavisam nopietni, bez zemtekstiem :D

    AtbildētDzēst
  16. Neķer kreņķi , Inese, es jau neņemu ļaunā - tā vai citādi - man liels prieks, ka manas idejas jums sniedz iedvesmu! Kad būs gatavs, lūdzu atsūti bildītes uz e-pastu, lai beidzot atkal varu vienu apkopojošo rakstiņu ielikt!


    P.S. Inese un Inese - jums vajadzētu atšķirīgākus virtuālos vārdus, citādi es te drusku nojuku no rīta - vislaik domāju, ka komentē viena Inese, bet te pēkšņi 2 komentāri un abi ar Inesi - Tad tikai sapratu, ka jūs esat divas! :DDDD

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!