Mūsu jaunie draugi Muki.lv

10:42

Pat neatceros kādā veidā pirms divām nedēļām uzdūros burvīgai mājas lapai Muki.lv
Ieraudzījusi viņu leggingu klāstu, uzreiz iemīlējos vienos ar lapsiņu uz dupša un nolēmu, ka rudeni uzsākot manai princesei tādus vajag noteikti!




Iegāju e-pastā, lai pasūtītītu smukās dupšbikses un man par lielu izbrīnu ieraudzīju, ka Muki.lv man uzrakstījuši pirmie! Vārds pa vārdam, kamēr vienojāmies par barterīti - es uztaisu attīstošu kubu mazajam Robinam, Muki.lv pretīm dāvina 3 `mukas dupšbikses! Sacīts - darīts!

Tā nu vakar Kundziņš no pasta pārveda mazu `muku kastīti ar 3 burvīgiem bikšeļiem! Emīlija kā īsta modes dāma uzreiz metās visus trīs jaunos garderobes elementus izpētīt un novērtēt. Vienas no bikšelēm viņai likās vairāk piemērotas kā galvassega, citas uzticami tika nēsātas padusē pat pusdienu laikā.


Tomēr pastaigai izvēlējāmies mūsu mīļākās - ar lapsiņu uz dibena! Tā nu rudeni sveicam jaunās ūzās!


Un ar nepacietību gaidām pirmās atsauksmes no Robina, kurš noteikti jau no šodienas rotaļāsies ar savu "Zivju kubu"!

You Might Also Like

7 comments

  1. Ōō, mums Muki.lv atrodas pavisam tuvu un laika gaitā esam jau šo to iegādājušies no viņiem, tai skaitā arī līdzīgus legingus. Nēsājas labi un ir silti, tā ka varu droši ieteikt.

    AtbildētDzēst
  2. Par Muki.lv tas ir mans "nedarbs" - es ieteicu Robina mammai, lai noteikti apskatās mammas rokas, jo likās, ka viņai ļoti varētu patikt šis blogs un lietiņas tajā... (kā redzams, nekļūdījos :))
    Tā nu muki.lv kļuva par mammas roku sekotāju.

    Man prieks, ka biju starpnieks, lai jūs atrastu viena otru :)

    P.S. Mēs ar meitiņu arī ļoti priecājamies par mukajām lietām (un arī lielajam brālim šo to nopērkam no lielo brāļu un māsu mantu klāsta)

    AtbildētDzēst
  3. Bet šo legginus var daudz lētāk dabūt ebay;)- forši ir smuki leggini, bet fiksi saveļas, tāpēc tiešām ir vērts pamedīt ebay saitē, jo tur par nieka naudiņām var tos dabūt- gluži kā second hand medības, tik šeit new hand:D:D:D

    AtbildētDzēst
  4. ups,s katos muki maajas lapu, jusm tur riktiigs barters:D- tad jau info apr ebay pazudiis fiksi:D:D:D Muki tas nav izdeviigi :D:D:D

    AtbildētDzēst
  5. Hmm, domāju, ka daudziem tas e-bay ir tāpat kā man - zināt zinu, bet, lai saņemtos un visu reģistrēšanās penteri izietu cauri un izburtos, kas izdevīgāk, kas ne - vieglāk pasūtīt pie kāda tepat LV, kurš to čakari izdarījis pirms manis! Turklāt ganīt lietas pa e-bay - baaaaaaaaigi laikietilpīgi!
    Bet paldies par info, anyway! Varbūt kādam noder!

    AtbildētDzēst
  6. nav nav tas tik gruuti:)- tas ir tiiiik vienkaarshi, vienkaarshaak, ka ablogu izveidot:) un fiksi izmet, atliek ierakstiit mekleetaajaa:) nu shajos laikos, jau katrs priecaajas par ietaupiitu latinju, cita lieta barters, bet ja veelas var saganiit, piemeeram 3 shaadus leginus, par viena muki cenu:)- protams, Muki atvieglo dziivi,t iem, kas par slinku, kam vienalga cik maksaa, un kam nav iespeejas regjistreeties paypal:)
    Ja kas Laine, es dieviigus audumus ebay nopeerku, par ljooooooti mazaam naudinjaam;)

    AtbildētDzēst
  7. Nu, nu, nu, sīkāk lūdzu par tiem audumiem!!!! Kur kas kā un kādā veidā?

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!