Svinam rudeni jeb Rudens nedēļa "Mammas rokās"!

16:06

Par atvadām no vasaras jau runājām. Bet tas, ka gada siltākais gadalaiks ir beidzies, nav iemesls bēdāties - tieši otrādi - ir iemesls kārtējām svinībām!

"Mammas rokas" apņemas kārtīgi nosvinēt rudens iestāšanos, turpmāko nedēļu nodēvējot par "Rudens nedēļu"!
Rudens nedēļā:
šūsim cepurīti un šallīti
krāsosim džemperi
iepazīsimies ar Mammas roku draugiem
darbosimies rudenīgajā dabā
iesim rudenīgos second hand medījumos...

_________________________________________________________________________________________________

Bet sāksim nedēļu ar Valtera rudenīgo kristību kubu!

Kārtīgā rudenī līst lietus - tas tādēļ, lai mežā augtu sēnes! Ja naskais sēņotājs Valters nepagūs tikt līdz sēnītei laikā, viņam nāksies dalīties guvumā ar Tārpiņu! 
Rudenī kokiem lapas top raibas. To pamanījusi arī acīgā Pūcīte un pielāgojusi savus spārnus rudenīgā meža krāsām!
 Raibu rudeni, Valter!







You Might Also Like

9 comments

  1. Iepriekšējais kubs bija lielisks, bet šis ir vienkārši NEPĀRSPĒJAMS! ;)

    AtbildētDzēst
  2. ar oriģinalitāti neizcelšos - kubs ir FANTASTISKS :)

    AtbildētDzēst
  3. Es arī, es arī, es arī gribu piedalīties rudens nedēļā! Lieliska doma!
    Visvairāk gribas redzēt to krāsošanas procesu, tas ir kaut kas tāds, ko nekad neesmu darījusi un nezinu, kur ņem krāsas.

    AtbildētDzēst
  4. second hand-var atrast jaunus audumus, gabalus, par kapeikām;) Tikko uz dienām stāv man čupiņa! Un Reima rudens kombis par 1Ls :))
    Pētu, un pētu superīgos kubus. Būs man arī jāpašuj beidzot savam Mazlācītim!

    AtbildētDzēst
  5. Man jau protams ļoti patīk un šķiet bezgala interesants šāds kubs! un gribas palutināt arī savu atvasi
    Bet gribētu apjautāties par kuba patiesajiem lietotājiem! Viņiem ir interesanti un aizraujoši? gribētos dzirdēt atsauksmes !

    AtbildētDzēst
  6. Ak, nu ar tiem kubiem un ar visām manis gatavotajām rotaļlietām ir tā, ka pamatidejas rodas vērojot un skatoties savus mazos. Tāpat allaž vispirms jaunizdomāto rotaļlietu pārbaudu uz viņiem! Tad arī redzu, kas aizrauj vairāk, kas mazāk. Kubos 1 gadīgajiem bērniem parasti visvairāk patīk cilindrs ar ieliekamo detaļu koku/puķi/grāsas bundžu vai tml.
    Ļoti patīk (no mammu atsauksmē) detaļas no lipekļa. Bet piemēram uz sakrustotajiem striķīšiem uzvērtās bumbiņas nereti viengadniekam vēl ir izaicinājums, bet lieliski noder pirkstu treniņam bērnam augot. Un katrs bērniņš ir savādāks - vienam vairāk patīk tas, otram cits. Lielākam bērnam kubus gatavoju par viņa mīļu tematiku. Tieši tālab drīz sākšu Zivju tematikas kubu arī Niklāvam. Ja bērnu saista temats, tad rotaļāšanās divreiz interesantāka - to saku pēc Niklāva! Katrreiz pirms šūšanas sazinos ar mazā mammu un tad arī izrunājam detaļas.
    Neesmu katrā ziņā dzirdējusi, ka kādam mazajam kubs galīgi neinteresētu un tiktu nomests blakus neskaitāmajiem rotaļu lāčiem. ;)
    Bet doma laba! Ja kādreiz būs laiks, noteikti apkopošu atsauksmes!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!