Grabulītis gultiņai.

16:56

Tāds nu reiz bija viena jauka drauga pasūtījums - uztaisīt grabulīti gultiņai! Tā kā nekad iepriekš grabulīšus gultiņām (pat saviem mazajiem) nebiju šuvusi, tad nācās štukot visu pilnīgi no baltas lapas, improvizēt un pieļaut tipiskās "pirmā kucēna" kļūdas, taču rezultāts tāpat bija glīts! Daudz glītāks kā bildē atainots!



Grabulīša otrā pusē uz filca aplīšiem izšuvu meitenītes vārdiņu un aizdari uztaisīju regulējamu, lai der gan gultiņai, gan ratiņiem. 

Taču pieļauto kļūdiņu dēļ tas visticamāk derēs tikai ratiņiem, jo pēc ķiņķēziņu piešūšanas gumija palika neelastīga.

Un stipri nostiepjot pāri gultiņai, varētu neizturēt lipekļu aizdare.

Kāpēc gan man uzreiz neienāca prātā aizdari gatavot ar pogām, nevis lipekli?... 

Nu, nekas! Nākamreiz būšu jau 2x gudrāka!


Nu bet kopumā - forši taču, vaine? un patiesībā nemaz ne grūti! Iedomājos, ka šādi tak var uztaisīt grabulīti reciklējot pat mazās ķīniešu plīša mantiņas, kas nereti mājās uzkrājas lielos daudzumos! Tikai pirms tam tajās jāiemontē kādu grabošu vai citādi skanošu elementu! 

Vai nav feina ideja?

You Might Also Like

11 comments

  1. ļoti skaists un īpašs grabulis.
    Atceros, ka savam bērnam biju nolēmusi nepirkt, jo tie ķīniešu plastmasas brīnumi nu nemaz nelikās piemēroti. Bet tad nejauši uzgāju skaistus plīša lācēnus ar spilventiņiem - nu tiem gan nenoturējos pretim...
    Jocīgi, bet uzšūt pašai grabuli neienāca prātā :) Tagad mazliet žēl...

    AtbildētDzēst
  2. nu bet man tak ar žēl palika, kad izrādījās, ka tas ir nepavisam ne grūts darbiņš!!! Bet man jau vēl viss priekšā, cerams! :D Varbūt, ka tu ar` vēl paspēsi grabulīti uzšūt? ;)

    AtbildētDzēst
  3. kas to lai zin - tā teikt, cilvēks plāno, Dievs dara (vai arī savādāk: "Gribi sasmīdināt Dievu, pastāsti tam par saviem plāniem" :D)
    Bet vispār man jau derīguma termiņš iet uz beigām šitam pasākumam...

    AtbildētDzēst
  4. :D:D:D:D:D:D:D Nu Inese, man aš elpa aizrāvās par tavu pēdējo tekumu! Tu tak zini, ka ir produkti, kurus mierīgi var lietot arī pēc derīguma termiņa beigām!:D

    AtbildētDzēst
  5. :D
    ... vēl jau arī saka, ka tās palietotās mantas ir tās izturīgākās...
    darunājāmies uz nakti :D

    AtbildētDzēst
  6. Tā, Laine, tādad uz pogām vai lipekļiem labāk? Man ar' viens grabulis stāv pusšūts, bet tā arī neesmu tikusi skaidrībā ar stiprināšanu. Nesekmīgi veikalos meklēju aizkabināmus āķus...tā man viss arī stāv nepabeigts grozā...

    AtbildētDzēst
  7. Anna, uz pogām, uz pogām - noteikti! Lipeklī tak vienmēr viss ķerās un, ja grabulis ļoti nostiepts var gadīties, ka tas lipeklis atsprūk, ne?

    Nezinu, kā būs šūt pogcaurumu gumijā un vai tas maz ir iespējams, bet labāk, protams šūt pogu iespējami lielāku un iespējami mazākā pogcaurumā!

    AtbildētDzēst
  8. Paldies, kādā brīvbrīdī būs jāmēģina tikt galā ar iesākto darbu...

    AtbildētDzēst
  9. Nu, nevajag gumiju līdz galam iešūt - atstāt galus brīvus, kur pogu un pogcaurumu taisīt:)

    AtbildētDzēst
  10. Ā, nu, jā, var taču galiņos pogcaurumus un pie gumijas pogas šūt! Paldies, Baiba!

    AtbildētDzēst
  11. Oi, kā sasmejos par tiem derīguma termiņiem un palietotajām mantām:D:D:D
    Grabulis smuks. Un foršs. Sāc tik darināt arī savu pūriņu;)Brauksim raudzībās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!