Ballīte mūsmājās! Puisēnam 4 gadiņi.

01:19

Pirms četriem gadiem saulainā 19. jūnija vakarā 19:36 piedzima mūsu puisēns.


Šodien Niklāviņš gaidīja ciemiņus. Abi ar māsu strādāja "mēles izkĀruši"! Nu burtiskā nozīmē! :D


Un sunīšos spēlēja, ciemiņus gaidīdami...


Un mafinus pirmie ieprovēja...


Un mammas fotoiegribām pakļāvās...


Mazajam jubilāram grūti saprast, kāpēc tagad viņam vairs nav trīs gadi, bet četri...


Taču, ja vien tas ir iemesls ballītei - lai iet! Man ir 4 gadi! Lietus mijās ar bezlietu - aktīvā atpūta ar multeņatpūtu, nomainītas 7 kārtas saslapināta apģērba, vēderos salikti visvisādi labumi - tātad ballīte izdevusies!







Tik svecīšu pūšana tikko pēc diendusas izrādījās mazāk priecīgs notikums - kā gan savādāk - kuram gan tīk palikt vecākam... :) Bet ciemiņbērni palīdzēja un mamma palīdzēja - kopīgiem spēkiem "nezkāpēcčetras" (Niklāvs nepārstāj brīnīties) svecītas nodzisa gan! :)


Un viens pēc otra atvadījās ciemiņi un tagad jubilārs turpina ballīti sapņu valstībā. Bet es tikmēr skatos bildes. Un blogā rakstu. Lai no rīta jūs ieraudzītu, kādi priecīgi notikumi risinājās Zaubes mežiņā!

You Might Also Like

8 comments

  1. sveicieni ar pagājušo jubileju! lai mazais vīriņš aug liels, gudrs un aktīvs!

    AtbildētDzēst
  2. Brīnišķīgi! Jau četri! Un tik lieliska ballīte! Malači.

    AtbildētDzēst
  3. Daudz laimes dzimšanas dienā! 4 gadi- burvīgs vecums! :) Bet vislielākie apsveikumi- Laine Tev, jo bērnu dzimšanas dienas jau, manuprāt, ir lielā mērā mammu svētki :) Esi laimīga!

    AtbildētDzēst
  4. Daudz laimes Niklāvam aizgājušajā jubilejā! Un piekrītu Aijai, ka tā ir liela diena arī pašai mammai! Man kāda bijusī kolēģīte ierādīja ļoti skaistu tradīciju šajā sakarā - proti, viens skaists ziedu pušķis pienākas arī pašai mammai šajā dienā:)Un tad bez ziedu pušķa saku:"Daudz laimes arī tev, Laine!"

    Interesanti, ka tai pirmajā kolāžā ar Niklāva bidītēm, viņa sejas izteiksme pašā pirmajā bildē un pēdējā ir ļoti līdzīgas:)

    AtbildētDzēst
  5. Burvīgi dullais četrgadnieku vecums! Arī es pievienojos apsveicieniem!

    AtbildētDzēst
  6. sveiciens arī no mūsmājām - gan Niklāviņam, gan māmiņai - bērnu dzimšanas dienas taču ir arī mūsu svētki un mūsu nopelns (gan tas, ka tāda mūsu bērnam vispār ir, gan tas, ka katru gadu, neskatoties ne uz ko, rīkojam ballītes :D)
    Man arī patika, ka pirmajā kolāžā īpaši lielu izmaiņu pa šiem 4 gadiņiem nav :)))

    AtbildētDzēst
  7. Cik jauki! Un kas par lieliskām krāsām un izklaidēm! (:

    AtbildētDzēst
  8. :) Man arī šķiet, kamēr mazie ir mazi, viņiem svētki ir katru dienu, un viņu dzimšanas dienas ir ļoti īpaša diena mammām :). Un tāaaaa pēdējā kolāža ir šausmīgi smaržīga, garšīga un skaista!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!