Kailie brieži jeb kā tikt pie notirpušiem vaigiem :)

00:26

Hi, divdomīgs virsraksts, ja? :D

Ciemiņi, zivju dīķu nolaišana, Kailie Brieži - tas viss iespēts pa vienu ar pusi dienas! Tāda traki saīsināti bija mūsu nedēļas nogale. Bildes vēl jāsadzen bariņā no vairākiem fotoaparātiem un rīt ceru papļāpāt par nedēļas nogalē piedzīvoto.
Visam pa vidu - nometu zemē fotoaparātu un tagad tam pievienojusies tāda opcija kā patvaļīga izslēgšanās, kad vien ienāk prātā!!! Ir cietis plastmasas korpuss.
Bet es tik priecājos, jo zinu, ka ilgi to vairs necietīšu ( man taču vēl ir laiks, lai piepildītu savu vēlēšanos :D:D:D:D:D)!

Pietiek par visu un par neko riņķī/apkārt! Atļaušos vienkārši sniegt savu recenziju lugai "Kailie brieži".



Ja Muhameds neiet pie kalna, tad kalns ( šinī gadījumā izrāde) nāk pie Muhameda! Simtu procentu taisnības šoreiz! Ja uz Ērgļu kultūras namu brauc pazīstamu aktieru blice un pietam solās izģērbties :D, tas IR iemesls, lai pārtrauktu vairākus gadus ieilgušo teātra NEapmeklējumu un veltītu trīs svētdienas vakara stundas šim kultūras žanram!

Vai šo izrādi var dēvēt par kultūras vērtību? Drīzāk nē. Domāju, ka tā šobrīd prāto lielākā daļa uz kultūras namu sanākušo pensijas vecuma sieviešu :) ... Un spēju tikai vāji iedomāties, kādas domas  tagad tekalē pa galvu tām pāris apmēram 6 gadus vecajām jaunkundzēm, kuras ievēroju atnākam līdzi vecākiem un vecvecākiem...

Taču man izrāde patika ļoti, ļoti!!! Kā jau minēju  - par kultūras baudījumu to grūti nosaukt, taču tā bija burvīga alternatīva, piemēram, svētdienas vakara filmai! Nemaz nerunājot par to, ka nevienu filmu skatoties NEKAD tā neesmu smējusies - cik tomēr no svara ir dzīvu aktieru un skatītāju mijiedarbība! Un te, tātad, stāsts par tiem vaigiem - ņemot vērā, ka izrāde ilga trīs stundas ar vienu starpbrīdi, notirpuši bija visi četri :D

Un bijā tā, kā rakstīja Vi - arī es spiedzu! Un kā vēl! Neskatoties uz tiešām kaitinošo Kurusovas sniegumu un paša Šapošņikova ne pārāk labo aktierspēli (bet varbūt pie vainas valodas barjera), kā arī ignorējot nogurdinoši ilgo Roberto jēldeju ar gumijas lelli, izrāde bija tieši tāda, kādu es gaidīju!  Vēl vairāk  - mani pārsteidza Jarāns! Un ne jau viņa dibens :D! Pēc visām mildiņām krāniņām un LNT "humora" šoviem, savā prātā biju ierindojusi viņu pavisam citā aktieru kategorijā, taču svētdien viņš no šīs kategorijas lieliem soļiem izrāpās laukā! :D

Tātad - ja kādai ikurāt iegadās būt 21. oktobrī Ropažos vai apkaimē, tad pilnīgi noteikti iesaku aiziet uz šo latviešu vīriešu striptīza izrādi! :D

You Might Also Like

6 comments

  1. Vai tas ir Full Monty latviskojums?

    AtbildētDzēst
  2. Dace, runā ka LADIES NIGHT latviskojums...
    Laine, Dabasmamma vai ne?! smieklu lādiņš :)

    AtbildētDzēst
  3. Es pabiju Drustos. Žoklis sāpēja pēc tam no smiešanās :)
    Kas ir Sapošņikovs?
    Un jums Roberto dejoja ar gumijas lelli? Mums Reiniks! Pat bija tīri ok! (TIK daudz kustību un variāciju ar lelli nudien nebiju redzējusi!)

    AtbildētDzēst
  4. Kongresu namā ar Reiniks dejoja ar lelli :) Sapšņikovs, ja nemaldos bija režisors tai štellei...Rīga viņa spēli neredzēju...

    AtbildētDzēst
  5. Šapošņikovs ir pats režisors, bet viņš piespēlēja producentiņa lomā...
    Mums Reiniku aizstāja ROberto! :)

    AtbildētDzēst
  6. Es arī biju uz šo izrādi Ogrē. Pēc tam vēl ilgi nesmējos tā, kā smējos tajā vakarā. Lai arī aktierspēle nebija izcila, bet pats sižets ''paņēma'' simtprocentīgi :D Es NOTEIKTI iesaku aiziet tiem, kuri to vēl nav redzējuši!

    P.S. Manuprāt, ka arī Ogrē ar lelli dejoja Reiniks... :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!