Soma mammai, veste meitai un lūgums lasītājiem!

02:03

Nemaz nezinu, vai drīkstu tā bildes aizņemties, bet, ja reiz atsaucos, tad laikam jau drīkstu - Kristīne skaistajā rakstā par VizbuļČiekurpleksti, cita starpā pieminējusi arī Mammas roku darbus - vestīti un somu.
Vai atcerieties Čikas bārkš+pagonu vestīti?
Tad lūk, ļoti līdzīgu sagribēja arī Kristīne un Dille un viņu vārds jau nu noteikti man ir likums :) Un Dillei tagad esmu tante... "Laines tante", kas kaut ko kaut kur šuj un sūta viņai pa pastu. :)
Un Dille to tagad sauc par princeses vesti un tad, manuprāt, tā ir kā radīta, lai lektu mugurā smukajam princeses zirgam!



Un tad vēl tā soma... Nu zinot, cik ļoti Kristīne mīļo visu kas russian style, man radās doma tieši viņai pa kluso uzdāvināt pirmo `EKU somu! Soma gan tapa gliemeža ātrumā, taču ātrums pēkšņi pieauga un iedvesma uzkrita negaidīta pēc tam, kad Kristīne man negaidīti atsūtīja čupu krāsainu lentīšu!


Nu vai nav viena burvīga blogdraudzība? :)

Un tagad pavisam ārpus konteksta, taču ne mazāk nozīmīgi - skaistie, dārgie, mīļie lasītāji:) - ja kāds no jums ir nopircis 27.04. "Dienu" ( ar "Mini Dienas"pielikumu) , lūdzu atrakstiet uz e-pastu! Tajā ir intervija ar mani un, va` vellos, neesmu to vēl redzējusi, jo brīvdienu skrējienā nesanāca ieklīst kioskā!

Pavasara darbos
Laine

You Might Also Like

2 comments

  1. Kā man patīk Čikas cepurīte!!:):) un apsveicu ar kārtējo interviju!

    AtbildētDzēst
  2. Es uz ielas ejot neņemu somu. Lieku maku maisā.
    Vakar maiss izturēja - Datoru, fotoaparātu, objektīvu .divas Lielās sidra pudeles. - nenotirkšķēja neviens diegs:) Paldies:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!