Otro roku medījumi!

01:27

 Pirms laiciņa sapratu, ka kādu sprīdi neesmu aplaimojusi tās humpalkārās acis, kas sakās šajā tīmekļa žurnālā second hand guvumus lūkojamies! :)

Laika maz, tāpēc tādā virtuāli naskā galopiņā pa pēdējiem atrādīšanas vērtajiem guvumiem!


Nu visupirms jau priekšauts. Tas kurš šī brīža banerī. 
0,80LVL R.D.A. iepirkts. 
Mentola krāsā ar sarkanām krustdūriena rozītēm! Ak!
Smieklīgi, bet es tik ļoti baidos viņu saķēpāt, ka šodien mafinus cepot gribēju pa virsu uzvilkt otru priekšautu! :D
[Mani počēja Čika.]


 Turpinot rozes. Nē, Inesīt, negrasos tev atņemt rožu titulu un pāriet uz rozēm vien, bet šito nevarēju nenopirkt! Jau stāstīju, ka Čikas vārdadienas izbrauciena ietvaros pavandījos pa Aizkraukles humpaļiem un tagadiņ atrādu pusotrvietīgo segas pārvalku, kas mums toreiz kalpoja kā piknika paklājs. Pikseļrožu/krustdūrienimitācijas burvība! 2,80LVL DGS.


 Un vēl viens interesants atradums - pančo/mētelis mazajai Jāņu meitai! Tik ļoti ceru, ka gada īsākajā naktī nevajadzēs slēpties no lietus, bet no odiem! Un tad šis kādas čaklas rokdarbnieces ( nebija nekādu birku) izstrādājums būtu tieši laikā! Par šo praķi atdevu 0,20LVL Mālpils svalkā :)




Pēdējais pirkums gan nav pieskaitāms pie baaaaaaigākajiem atradumiem, taču ir īpašs ar ko citu! Mēs ar Čiku bijām uz pastu Taurupē un tad jau grēks neieskriet arī turpat esošajā humpalbodē! Un šīs tupelītes mazā izvēlējās pati, turklāt pirmo reizi pati veica pirkumu no A-Z! Varbūt tāpēc viņa tagad tās novelk vienīgi guļot? :D



Nu ko - pagaidām tas viss, jaukās!
Un, pārfrāzējot runča Leopolda teikto - "Dzīvosim (Zemei) draudzīgi!"

You Might Also Like

7 comments

  1. Pončo burvīgs! Tas man uzreiz liek atcerēties jaunības laikus...arī tupelītes jaukas, vakar vienā smalka bodē skatījos, ka tādas puķotas nāk atkal modē, laikam...

    AtbildētDzēst
  2. Laine, vai tā Mālpils svalka tikpat diebīga, kā tajā aprakstā? un kā viņu atrast Mālpilī?

    AtbildētDzēst
  3. Laine, vai tā Mālpils svalka tikpat diebīga, kā tajā aprakstā? un kā viņu atrast Mālpilī?

    AtbildētDzēst
  4. Pančo lielisks un tik labi piestāv....

    AtbildētDzēst
  5. Sandra - jā, nav tur pārāk estēstiski. atrast var braucot uz Nītauri no Mālpils ceļa malā.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!