Kubs un grāmata jeb darbiņš diviem puikām.

23:42

Pamazām man izdodas ievirzīties kaut cik pieņemamā darba ritmā. Ticiet - ne tikai bērniem, bet arī mammai pirmās nedēļas ir bērnudārza adaptācijas periods! :)
Jūsu zināšanai, draugi, esmu ar vienu kāju Ziemassvētkos.:) Šogad vairāk kā citus gadus plānoju Ziem`ssvētku iznācienu, jo parasti visām idejām pietrūkst laika! Strādāju pie jaunām rotaļlietām un šūdinu mīļlietas saviem uzticamajiem partneriem Muki.lv un Ziedot.lv, bet visam pa vidu iespraucas Mammas roku klasika - kubi un grāmatiņas. Un pat tad, ja šķiet, ka tos jau nu varētu šūt aizvērtām acīm, katram Mammas Roku rotaļlietu jaunajam draugam vajadzētu zināt - manu rokdarbu pūrā nav divu vienādu darbiņu! Pat brīžos, kad sadomāju uztaisīt ko līdzīgu iepriekšējam, pilnīgi netīšām radošajā procesā sanāk pievienot ko vēl neredzētu!

Kubs Kārlim.

Kārlis vēl maziņš. Bet Kārļa mammai lieli plāni jau tagad. Mamma zina, ka pavisam drīz mazās roķeles vērs vaļā rāvējslēdzi, pogās pogas un meistarīgi ķimerēsies ap lipekļiem!
Tāpēc Kārlim uzbūvēju pašam savu lauku sētu. Tajā Kārlis ar zemi, audzē govis, trušus, stāda dārzeņus un puķes!






Grāmatiņa Rihardam.

Savukārt mazajam Rihardam tagad pašam sava pētāmgrāmata! Mazā puikas lietvedības rokasgrāmata.




***

Visādi citādi -  šodien aizrautīgi pastrādāju pie komplektiem jaundzimušajiem. Līdz ar mazās radiniecītes ienākšanu ģimenē, atkal esmu uz bēbīšu lietu viļņa, tāpēc drīz Mammas Roku veikaliņā (nu taču cerams, ka drīz) būs apskatāma Rūtiņas iedvesmota kolekcija! :)

You Might Also Like

5 comments

  1. skaisti, ka vienmēr! man šķiet, ka vispār nevar uzšūt divas identiskas lietas...:)

    AtbildētDzēst
  2. man taspat. lai kā censtos divas vienādas nesanāk :D
    forši darbiņi ;)

    AtbildētDzēst
  3. idejas kā mājas :) super.
    tas burkāns zemē vienk. iespārda-šito izdomu! malacis!

    AtbildētDzēst
  4. Lai gan piederu pie cilvēku kategorijas "pativisuvaru", par kubiem man jau sen ir skaidrs - kad būs vajadzīgs - nemēģināšu taisīt pati, bet gribēšu kādu no tevis radītajiem! ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!