Mežrozē audumi!

23:05

Šī atkal būs Mežrozes bezmaksas reklāma... Bet lai jau viņiem tiek. Jo es gribu, lai tiek arī jums! Tāpēc atrādu dažus smukus audumiņus, kas šobrīd atrodami Mežrozes plauktos:

Vaskadrānīga pļava...


Tikpat impregnēti pingvīni-sportisti:



Supersaburzījies satīns no atgriezumu kastes! Štrunts par rievām! Šis smukums maksā vien 0,90LVL metrā!


Zilā šogad esot THE krāsa. Nu labi ka tā. Jo esmu jau pie šī fakta pieradusi. Kas zina, vai citādi būtu izvēlējusies šo teju kliedzošo krāsu salikumu :)...


Lai arī šobrīd savvaļas rozes audumu ražotni no Brīvības ielas šķir tramvaj+tranšeja, manīgākās no jums noteikti izdomās, kur novietot auto tā, lai aizietu pie kārotajiem audumiem kājām. Mēs atstājām mašīnu pāri ielai pie Maximas. Bet vispār jau pie Mežrozes durvīm stāvēja vairāki transporta līdzekļi. Un neba lidojoši.
Ā, un vēl jau protams pastāv iespēja braukt no centra ar 1.autobusu līdz Mālkalnes ielas pieturai
vai
ar 40. autobusu līdz pieturai Brīvības iela.

P.S. Mierīgi ieplānojiet šajā braucienā arī humpaltūrīti, jo ejot no Mežrozes līdz 6.tramvaja galapunktam jau vien varu uzskaitīt 4 humpalveikalus! :) Juglas tirgus lavočkā, ja kas, pirms pāris nedēļām iepirku Niklāvam PO.P jaku par 2,50LVL :)

Veiksmīgas medības!

You Might Also Like

9 comments

  1. Kad esmu lv, dzivoju pie mammas jugla un neko nezinu par brinumveikaliem, kur var iegädaties Po.p pa smiekligam cenam? Tas ir sausmigi - es tagad nevaresu gulet, domajot par to, kas man viss iet secen, kamer esmu Vacija :D Loti patik priekspedejais audums!

    AtbildētDzēst
  2. bāāā, nu būs man ar jāsaņemas n jāaizlaiž uz to slaveno Mežrozi!! ;D

    AtbildētDzēst
  3. Tev noveicies - tie pingvīni ir slavena multene. Pameklē jūtūbē Pingu!

    AtbildētDzēst
  4. Sveika! Varu padalīties.
    Pie Mežrozēm var ļoti smuki piebraukt pa tramvaja sliedēm. Uzbraukšana notiek tai krustojumā pirms Tallina veikala, ja prauc no Berģu puses.Un tur tās tramvaja sliedes, tagad kā vienvirziena iela kalpo :) Ir iespēja sajusties, ka brauc ar Tramvaju sēžot savā auto:)

    AtbildētDzēst
  5. O, Ilze! Paldies! Nudien palaidu garām šito! :)

    Un Bobabybo - pāaaaaaaaaaaaldies arī tev! Tagad mēs visu zinām!

    AtbildētDzēst
  6. Eeee... nu tevis iedvesmota speeros uz Mezrozi peec audumiem siicenes daavanai- sadomaaju seezhammaisu shuut...wiii..ta kaa esmu darbaa 5 dienas nedeeljaa, domaaju,ekk..izmantoshu pusdienpauzi, lai veiktu sho marshrutu Kongresu nams- Mezroze Juglaa...baaa...liidz tramvajam viss shiki, pa celjam veel aatrais tiitenis "Lidinjaa", ar trambuli liidz Vidzemes Maizniekam un tur ...es palieku viena..domaaju, nu ko, gan jau jamie visi uz maajaam pusdienaslaikaa, tapeec izkaapa vienaa pieturaa,,, a tur trams griezh ripaa un es kaa uz Juglu biezhi nebrauceejs nesaprotu.. braukt atpakalj uz darbu vai kaa..izraadaas tur autobuss taalaak liidz Juglai kursee- 6 T...wii,, fuu, tikku lidiz Mezhrozei, iegrimu skaistajaas paplashinaatajaas telpaas (2.st. plashaaks) un izteereejusies jau ar mikrinu 206 veeja spaarniem traucos atpakalj uz darbu... MOraale- Ko tik viens cilveeks labu audumu deelj un BEERNA deelj neizdariis! :)

    AtbildētDzēst
  7. Mūms ir ne tikai brīnum veikals Brīvības gatve 403a, tagad atvērts jauns interneta veikals
    www.e-mezroze.lv

    AtbildētDzēst
  8. Sveika,
    Vecā Tavā ierakstā komentārs no Mežrozes svaigumiem. Šobrīd satīnam atlaides- maksā 63 sant./metrā. Grozs pilns. Tad nu jau kādu laiku viņiem parādījusies jauna opcija- audums uz svara, 85 sant./kg. Jāņem visa paka.Protams, nekad nevar zināt, vai kas būs.Atrodas uz apakšējā plaukta no ieiejas pa labi. Tā nu šodien man iegadījās 7kg paka ar linu visās varavīksnes krāsās, biezumos un raibumos. Gabalu garums dažāds, bet lielākoties 40-60cm platumā. Tad vēl ir kategorija pakās, kur audums maksā 40 sant./metrā.Arī jāņem viss, kas tur sasiets. Tajā garums var būt pat vairāki metri. Vasarā paņēmu sveramo satīnu, darbs lielāks, bet par trīnīti sanāca lielais un mazais gultas pārvalks, pāris spilvendrānas un pat leļļu gultas veļa.
    Paldies par sākotnējo Mežrozes reklāmu, Tavā iespaidā tur devos pirmo reizi.

    AtbildētDzēst
  9. Luuvise - es nesen kā no Mežrozes... Man gan atmiņā citas cenas un veidi, kā tie audumi tika tirgoti, bet tiesa kas tiesa - tajās sašķērēto audumu kaudzēs var pamatīgi ieķemmēties un tā nu man bērniem tapušas gultasveļas un esmu apņēmības pilna arī pie pieaugušo tikt! :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!