Nedēļas nogales ģeogrāfija.

11:25

Nē, uz Lietuvu joprojām tikai taisāmies. :) Taču alkas pēc ārpusmājas izbraucieniem šajā nedēļas nogalē remdējām ar došanos uz Jelgavu pie bērnu vecmāmiņas AKA manas mammas. :)

Ceļojums sākās ar manikīru Zaķumuižā, turpinājās ar fotosesiju Ogrē un, nakts tumsā maldoties pa pusremontētajiem viaduktiem, 23:00 ieplanējām Jelgavā. Tur arī šobrīd kā pēc kara. Pārrakta lielākā no ielām. Taču tas neliedza sestdienas dienu pavadīt tekalējot pa Jelgavas humpalu bodītēm. Daži skaisti guvumi un miiiiiiiilzīgs šoks par pārdevējas attieksmi veikalā MIX. Par Guvumiem un Briesmoni rītdienas ierakstā.

Nopirkām arī krāsas. Jaunas. :) Ne valdorfiskas. :) Krievu akvareļu. Man patīk krievu krāsas - lētas un krāsainas. Un, ja esi pilnīgi reciklēts galvā, tad no viena džempera vari iegūt divus mākslas priekšautus piecās minūtēs! :)


Un mums ir ļoti advancēta vecmāmiņa. Viņa zina, ka rotaļlietas nav tikai lelles un mašīnas. Jelgavā mazos vienmēr gaida kaste, kurā ir vecs gludeklis, skaitīkļi, lupa, telefons, maisiņš ar atslēgām, pāris saulesbriļļu un daudzi citi šiem līdzīgi dārgumi!


 Un dažkārt lai noķertu varavīksni, nemaz nav jāiet ārpusē.





Bet ārpusē tomēr jāiet, ja aitas un lamas, un putnus, un jenotus gribas vērot. Piemēram Dzimtmisas "Dobuļos".






Un es no sirds priecātos par TOmTOm-u šādos izbraucienos. Vakar peroties pa zemes ceļiem uz Ķegumu, tas būtu lieti noderējis! Taču es nekādā ziņā nejūtos slikti, ka tiku galā pašas (un brāļa sievas telefoniskajiem) spēkiem. :)

Veiksmīgu darba nedēļu!

You Might Also Like

2 comments

  1. Kā man patīk tas "reciklēts galvā"!...:):) Laikam mēs te daudzas tādas:)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, sasmaidījos ļoti, jo arī es reciklēta galvā... tagad sis izteiciens pielips arī ikdienā. Bet galvenai prieks, ka tikāt iekšā Jelgavā. Es, kaut dzīvoju netālu, ja 2 mēnešus cenšos nebraukt uz pilsētu... Bet prieks, ka Jelgavnieki pēta un meklē vēstures liecības izrakumos un atbildīgi izturas pret visu seno... Gan jau ceļus saliks pēc tam atpakaļ!
    P.S. Ar interesi gaidu stāstu par briesmīgo tanti veikalā...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!