Pirmā rotaļlietu šūšanas nodarbība Ērgļos!

16:19

Esmu izkopusi māku "nerunāt pa priekšu notikumiem"  līdz spīdumam! :D
Pati par sevi nobrīnījos, kad pēc pirmās rotaļlietu gatavošanas nodarbības Ērgļos sapratu, ka nevienam blogpasaulē par to vēl neesmu stāstījusi! :)

Vienvārdsakot - pagājušā gada nogalē mani uzrunāja Ērgļu arodskolas sociālā projekta koordinatore Inita. Uz vaicājumu, vai es būtu ar mieru projekta ietvaros novadīt kādu rotaļlietu šūšanas nodarbību Ērgļu arodskolas jaunajām māmiņām, es, pārāk gari nedomājot, atbildēju apstiprinoši un

 te nu tā bija - pirmā nodarbība jaunizveidotajā Ērgļu arodskolas māmiņu istabā!

Sākumā manī nolūkojās 4 pāri samulsušu, teju bailīgu acu, un es varu tikai minēt, cik daudz no mana "Rotaļlietu funkcija, nozīme un forma" ievada aizķērās jaunajās galvās! :D
Bet pēc divām stundām kopīgas "sadraudzības virtenes" šūšanas, meiteņu stāstu uzklausīšanas un vēl vairāku ieinteresētu nodarbības dalībnieču parādīšanās, kafijas un tējas baudīšanas, ledus bija izkusis un laiks paskrēja nemanot! :)






Un tas, ka meitenes iedvesmojās Valentīndienai un nolēma šādi pagatavot skolas pasākumam sirsniņvirteni, man ir labākā alga un lielākais kompliments. Radīt cilvēkos prieku un iedvesmot! 

   Ar nepacietību gaidu nākošo nodarbību!

You Might Also Like

5 comments

  1. Saprotu Tevi ļoti labi (attiecībā uz pēdējo teikumu) un lai veicās arī turpmāk šajā jomā! :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Aija!

    Dot zināšanas citiem klātienē - tā ir unikāla pieredze!

    AtbildētDzēst
  3. Atcerējos savu pirmo vadīto rokdarbu nodarbību...vai, manī bija tik liels mulsums. Bet tas gandarījums vēlāk ir milzīgs :) Lai veicas, Laine!

    AtbildētDzēst
  4. Tas ir brīnišķīgi!
    Ja viņas lasa Tavu blogu, tad nav brīnums, ka mulsa, jo tās būtībā ir meistarklases pie zvaigznes.

    AtbildētDzēst
  5. Ak, Diāna! :D
    Nē, viņas nezināja nedz mani, nedz manu zvaigžņoto blogu :D un vakara gaitā es tā arī nesapratu, vai viņas vispār zina, kas ir blogs :)...

    Un savā ziņā arī tas ir liels izaicinājums - darboties vietā, kur tu esi tukša lapa. Bez vēstures un sasniegumiem. Tie jāveido un uzticība/pietāte jāiegūst uz vietas aci pret aci! :)

    Bet man patīk šādi izaicinājumi - tie padara mani stiprāku! Un tāpēc nākamais - piekritu uzstāties karjeras dienā Jaunpiebalgas vidusskolā. Tur būs jāiet pa klasēm un jāstāsta par savu pieredzi! :) Un, lai arī zinu, ka par interesantu karjeru ļoti daudzām sievietēm būtu daudz vairāk stāstīt kā man, tomēr priecājos par izaicinājumu! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!