Cirks ar piegādi mājās!

01:26

 Vispār jau es pēdējo gadu kaut kā piesliecos tiem "man nepatīk cirks, jo tajā moka dzīvniekus" cilvēkiem ( kaut godīgi jāatzīst, ka vēl vairāk par šo mani kaitina Cirka arēnas drausmīgās tualetes un pūlis). Tāpēc šogad Emīlijas dzimšanas dienā pārtraucām tradīciju braukt uz cirku.

Bet grozies kā gribi - cirkam būt! Tas vienkārši piebrauca pie pakša!

Rau, viena no fantastiskākajām lietām, dzīvojot nelielā lauku miestā ar attiecīgu iedzīvotāju skaitu ir tas, ka jebkurš pasākums ir tāds kā kamerpasākums! :)

Tā arī šoreiz - divās rindās sasēduši vērojām klaunus teju grumbu skaitāmajā atstatumā. Smējāmies par trikiem, priecājāmies par dzīvniekiem, kuri nebūt neizskatījās pārpūlējušies. :)



Un visi dabūjām līdzdarboties! :D Un labi, ka tā, jo Niklāvam, kurš pēdējā laikā apsēsts ar "kad izaugšu liels, būšu pasākumu vadītājs" domu, lūpa pamazām vilkās tuvāk un tuvāk zemei! :D Redz, kolēģi tiek sadarboties ar burvju māksliniekiem, bet viņš netiek ievērots... :)





Un pats skaistākais, ka līdzdarboties dabūjām arī mēs ar Mārtiņu!
Es cerēju, ka mani no rekvizītvardes bučošanas glābs mans "svarīgais fotogrāfa" statuss, bet, eh, nekā! :D


 Ja pieveram acis uz nobružātajiem rekvizītiem un alkohol+ieroč+jokiem (daži pavīdēja), tad kopumā bija ļoti jauka stunda saulainā pirmdienas pēcpusdienā!

Un kā ir sākusies jūsu nedēļa?

You Might Also Like

3 comments

  1. man pagājušā nedēļa beidzās ar cirku (bez zvēriem) :) bet tā kā arēnā tālu tā darbība notiek, tad laikam jāved bērns būs jāved uz kārtīgo - Rīgas cirku.
    Bet nedēļa sākās ar saulainām pastaigām :)

    AtbildētDzēst
  2. nedēļa sākās ar baismīgu darba dienu un apslimušu bērnu vakarpusē... tā ka nekas interesants šaipus ekrānam :)
    A ja par tēmu - mani bērni nav bijuši cirkū - nezinu, tas labi vai slikti, vai esmu viņiem ko ļoti svarīgu atņēmusi dzīvē... Vienīgi žēl, ka klaunus arī viņi īsti nav redzējuši un nez vai zin, kas tie tādi ir...

    AtbildētDzēst
  3. Abas ar lielo meitu, piecgadnieci, pavisam negaidot tikām ceturtdien uz Saules cirka izrādi Alegria (meitai pirmā iepazīšanās ar cirku)..abām patika..es uz visu vēl skatījos caur apbrīnas prizmu - par cilvēku spēju TĀ pārvadīt savu ķermeni un savas emocijas..(kaut es ar savējo tā spētu tikt galā vismaz 10% līmenī..tas nu ir pēdējais piliens iesāktajam sevis vingrināšanas un sportināšanas darbam neapsīkt)..
    ..tagad gaidām, kad Daugavā sāks iet ledus, jo gribu to parādīt meitām.. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!