Ērces ķert. Un karūsas.

12:06

Nu ko tu radošam padarīsi!... Nagi nestāv mierā, prātā allaž pa idejai un rezultātā, tā vietā lai kopā ar ģimeni pavadītu laisku otro maija sestdienu, mūsu ģimenes draugi Mārcis un Ilze nolēmuši kārtējo reizi pie sevis lauku mājās sapulcēt radoši/fiziski aktīvus cilvēkus no Latvijas malu malām!

Jau trešo gadu uz Ēru pagasta  Sidrabiņu ciema "Tiltiņu" mājām saspietos alternatīvās atpūtas cienītāji! Jau trešo gadu šeit notiks "Ērču un arī karūsu ķeršanas čempionāts"!
Kamēr Ilzīte ar bērniem rūpēsies par pavardu, namatēvs Mārcis viesiem iedalīs baltos ērču ķeršanas tērpus un pastāstīs par karūsu pielabināšanas trikiem! :)
 









 Un tā - divas nedēļas pirms lielā Ērču vākšanas un Karūsu modināšanas pasākuma, "Tiltiņu" mājās pilnā sparā rit sagatavošanās darbi!

Norādes: IR!

 Putras katls ar labu labo recepti: IR!


Retro-velo īsākiem un garākiem ciemiņu pārbraucieniem: IR!


Kurmjcēlumu līdzināšana: IR!

Koka statuja pasaulē garākā cilvēka augumā: IR!


Mūsdienu arhitektīras pērle: IR!


Mūsdienu arhitektūras pērles interjers: IR!

 Dīķis karūsu ķeršanai: IR!


Peizāžas ka acu neatraut: IR! (Un tas jums jāredz - Tiltiņos atrodas arī Vidzemē lielākais ķiršu koks!)


 Tik daudz interesantu lietu un vietu, katra ar savu stāstu! Pat, ja neesi ērču un karūsu lielākais fans, atbrauc sasmelies iedvesmu saujām, tonnām!


Pieaugušie, bērni, suņi, kaķi un ērces - visi, visi - tiekamies 11. maijā Tiltiņos! Es tur būšu noteikti! Ja kāds izdomā turp doties pēc šī blogieraksta, apsolu personīgi parūpēties par naktsmājām! :)

Vairāk info: www.erceskarusas.lv

You Might Also Like

3 comments

  1. mmm...šitādi pasācieni man liek pastiprināti piedomāt pie mērķa - autovadītāja apliecība+auto :)

    AtbildētDzēst
  2. Hmm, vispār brīnišķīga doma- saaicināt maksimāli daudz ļaužu, kas sporta pēc izķer ērces piemājas teritorijā:)) vismaz pāris nedēļas būs miers no tiem mazajiem briesmoņiem...ideāli!

    AtbildētDzēst
  3. Pat ne uz pāris nedēļām - esot iespēja patiešām tikt vaļā no Ērcēm ar laiku šāda veidā šajā teritorijā! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!