Nu tad, esi sveicināts, Pavasar`!

00:22

Četras dienas. Tik bija vajadzīgs pavasarim Zaubes mežiņā, lai iznīcinātu ne tikai Ziemu, bet arī atmiņas par to! Tā, it kā jau mēnešiem būtu bijuši dzirdami putnu treļļi un burbuļojuši strauti! Vēl pirms četrām dienām virs baltās kupenās ietītā Zaubes namiņa sāka riņķot stārķu bars, bet jau šodien pagalmu pieskandina dzērvju klaigas un riesta dejas! Tātad viņi zināja! Putni! Viņi juta, ka tas notiks tieši tik ātri! Viņi nekad nekļūdās. Kaut pirmais, ko nodomāju, ieraugot uz ceļa stārķi pirms tām 4 dienām bija: "Nabags nojaucis datumus..."

Uz šķūni- ausaines un dūraiņi! No šķūņa- gumijnieki, plēvbikses un pirkstaiņi! Ai, ko tur daudz - šodien arī bez pirkstaiņiem bija labi!
Un, jā, Tīra Latvija tiešām sākas katrā pašā! Nu vismaz mazam sešgadniekam tas ir skaidrs bez teikšanas. Acumirklī atrasts maiss un sākas spēle "Atrodi atkritumus! "

Un tad pirmais pikniks. Saldējumpikniks. Smieklīgi - Zaubes veikalā rindā visi pēc kārtas iegādājās saldējumu! Laikam tā pierasts pie ziemas, ka šodien tiešām likās karsti!:D

Ak, jā, un vai es minēju, ka nu mums ir jau divi kaķi? Es tiešām nesaprotu, kur viņi šeit meža vidū rodas, bet nu viņi ir te un acīmredzami negrasās nekur doties! :D Un rudajam vārds ir Audžiks. Čika izdomāja.






You Might Also Like

7 comments

  1. Jā, es arī brīnos, cik ātri viss notiek! Ledus no Māras dīķa pazuda burtiski divās dienās... Priecīgi visiem!

    AtbildētDzēst
  2. Pēc virsraksta un pirmās kaķa bildes - nospriedu,ka... kaķi sauc - Pavasars:)..

    AtbildētDzēst
  3. Laine, rudie kaķi ir NAUDAS kaķi! mīliet un saudzējiet! :)

    AtbildētDzēst
  4. Paga, paga, vai tik tas nav mūsu Rūdis?!?
    Šovakar viņš mājās bija... uz pienu..vakariņām..:))..un saprotu, ka runču laiks tā kā pagājis:))
    Tiešām tagad vēl aizvien pie jumsim dzīvojas ruds kaķis?

    AtbildētDzēst
  5. O, jā, pie mums arī beidzot pavasaris! Pavasara gaiss un saule pat manu depresīvo garastāvokli kaut kur aizplivināja vējā :) P.S. Čikai skaists lietus kostīms!

    AtbildētDzēst
  6. Inese, nu es ticu, ka lielākā daļa ir jūsējie! :D:D:D:D

    Bet šitas rižiks pieklīda vēl kad bija mīnusi un kupenas. Apmēram pirms pusmēneša. Šorīt esot vēl bijis tepat, vīramāte saka. :D
    Ver jau būt, ka Rūdis tagad apdzīvo divas saimniecības! :) Dikti mīlīgs, glaudīgs un baigi raujas iekšā - spriežu, ka laikam mājas kaķis bijis! :)

    AtbildētDzēst
  7. Jā, jā, tie rudie ir naudas kaķi - ja paši atnākot, tad naudas mājā tā, ka nevarot vairs no tās atkauties :)))
    Prieks par pavasari jūspusē :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!