Vārdadiena Lielās Talkas nedēļnogalē.

02:01

Tehniski vārdadiena Lainēm, Viļņiem un Raimondiem ir 29tajā aprīlī. Bet, ja piektdienas vakarā piekrauj divstāvu mājas lieluma ceļasomu un dodas prom no savām mājām uz citām, tad pavisam viegli burziņa sajūtu iegūt uz visām dienām trim! :D

Un tā - Zosēnu sezona atklāta! Atjaunota ūdenspadeve, pieslēgta trauku mazgājamā mašīna, tīros pārvalkos ieautas segas un gaisā palaists pirmais šī gada cepto šašliku aromāts!:)

Lielā Talka arī mūsu galvās. Bez mazajiem grābeklīšiem ne soli. Un pēc labi padarīta darba- dubļu kūkas! Lai slavēti tie onkuļi un tantes, kas izdomāja tādu audumu, ko var noskalot dušā, noslaucīt un lietot tālāk! :)
Tik par cimdu tēmu mēs tā kā taustāmies nekurienē. Mums vajag ērtus cimdus lietainam laikam un dubļiem! Ieteikumi?


Es atceros, kad biju maza, manas mammas brālis bija tālbraucējs. Un, kad viņš iekuģoja pagalmā ar savu milzīgo kravas auto, tie bija īsti svētki mums mazajiem! Prieks, ka aifonu un aipodu laikmetā dažas lietas tomēr paliek nemainīgas! :)



Talkas ietvaros tika nokrāsotas arī šķūņa durvis. Bet tad kāds esot nozadzis krāsu! Nez kurš tas bija?... :)


Lielā Dīķa Talka. Nolaist dīķi, izzvejot dīķi, pārlikt zivis citos dīķos. Zivju par laimi daudz nebija. Dubļu gan...









Un, piekrāmējuši maisus ar netīrajām drēbēm, atgriežamies Zaubes mežinā. Ļaujamies pamatīgai pirmdienas rīta snaudai un bastojam bērnudārzu, e-pastus un apsveikuma zvanus! :)
Bet pēcpusdienā īsta vārdadienas ballīte! Kafejnīcā sēdēšana un pēctam ciemošanās pie draugiem, kas aiztransportē mani laika mašīnā atpakaļ bērnībā! Vate no cukura mākoņu izmēros! Patiesi priecīgs vārdadienas noslēgums! :)




Sveicināti jaunā darba nedēļā!

You Might Also Like

6 comments

  1. Viss izskatās lieliski un vēl blabāk!
    Bet māsa un brālis bildē pirms cukurvatēm! Tur apstājos un sirsnīgi, kā par tuviem radiņiem nodomāju - cik tie bērni ātri aug un cik lieliski bērni Lainei izdevušies! Puicisks puika un sievišķīga meitene un abi mīļi, čomiski un ar asumiņu..

    AtbildētDzēst
  2. Mīļš paldies, Martta!
    Man gan būs domāt, ka bērni izdevušies paši sev un man jau tik tas gods būt blakus un tos abus žipčikus vērot! Jo nu brīžiem no ārēji sievišķīgās Čikas izsprūk tik futboliskas izdarības, ka bail! :D Un, kad Niklāvs nostaigā divas dienas ar māllēpju pušķīti rokā, tad arī saprotu, ka ar dzimumu stereotipu (ne)kulšanu mūsmājās tomēr viss kārtībā! :)

    Bet nu kopā šie ir baigais spēks. Taifūns, lai kurp ietu! Es tik spēju sekas likvidēt! :D

    AtbildētDzēst
  3. Priekš dubļu kūkām (vai tāpat priekš lietaina laika) ir speciāli lietus cimdi. Lielajai ir no didriksona ar silto oderi, bet mazajai no firmas RUKKA pa lētu cenu pirkti Prisma iepirkumu centrā Domina - bez oderes. Tā kā Prisma ir somu veikals (Somijas :D ), tad tur brīžam par pieejamām cenām iespējams atrast skandināvu apģērbus bērniem. Bet tie, protams, ir dūraiņi, nevis pirkstainieki.

    AtbildētDzēst
  4. Tā ir īstā dzīve un bērnība - ar dubļiem, ūdeņiem, vardēm, lauku puķēm, traktoriem un mašīnām, kurās kāpelēt pēc sirds patikas :)) Tādu es atceros savu bērnību un tādu es dāvāju arī saviem bērniem. Atceros, ka reiz manīju Huppā tādus plānus ūdens cimdus - pirkstaiņus, bet Prismā arī reizēm ir tādi izstrādājumi...
    Un jā, novēlojies, bet patiesi sirsnīgs sveiciens Lainēs:))

    AtbildētDzēst
  5. Novēlojušies, bet tik un tā sirsnīgi sveicieni vārda dieniņā.. :)
    eh, dubļi, ūdeņi..un bērnība..

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!