Huņčas.

22:30

Pirms kāda laiciņa kāda jauka būtne man atgādināja, ka daļa mana bloga lasītāju visvairāk priecājas tieši par Humpalmedību rakstiem! Paldies par atgādinājumu! :)
Lieta tāda, ka esmu kļuvusi par ļoti izvēlīgu un cimperlīgu mednieci. Nozvejotās bērnu drēbes nevienu šeit neinteresē, bet lietas interjeram un rokdarbu skapim par saprātīgām cenām pēdējā pusgadā gadās iepirkt reti. Turklāt - kopš esmu nostājusies uz "mazāk pirkt" takas, ļoti izvērtēju, kur un kā izmantošu iegādātās lietas.
Par laimi Zosēnmājā pamazām bet spītīgi top remonts un attiecīgi galvā virmo dažādas idejas topošajām (cerams šajā desmitgadē) bērnistabām...:)

Tad lūk kāds ķēriens man izdevās Jelgavā pirms pāris nedēļām:

Marimeko aizkari. Humana sestdienā. 0,50EUR/gb


Āpšu (grāmatturētāji?). Kopā 3EUR.


Un kaut kas, kas ne katram liksies ķēriens. Mums kā ģimenei, kas iemīļojusi pabradāt pa mazajām upītēm, pagāšgad izkristalizējās vajadzība pēc kādiem brienamapaviem. Ieraudzīju šīs Gill gumijenes un nospriedu, ka būs gana labas par 2EUR. Biju pārsteigta uzzināt, ka šīs skaitās speciālās jahtnieku kurpes par kurām sākotnēji daži gatavi atdot pat 30 angļu mārciņas!


Tādi, lūk, pēdējie jaunumi no humpalu jeb, kā mana mammasmāsa tās dēvē- "huņču" medībām! Rakstot šo rakstu, atcerējos vēl dažas lietas, kas nav izgājušas blogkontroli :), bet laba daudz nevajag. Mēģināšu pakļaut arī šos iztrūkstošos humpalatradumus fotozibšņiem un nākamā mēneša laikā atrādīt. Lai jau nopriecājas tie, kam šādi raksti patīk. ( P.S. man arī patīk! :))

You Might Also Like

7 comments

  1. Āpši feini! manā pusē paliek ar vien mazāk to medību plaču.

    AtbildētDzēst
  2. šodien ievērtēju, ka mūsu pusē slavenie medību plači ir "izķemmēti"...tukši!
    bet, pirms pāris nedēļām nomedīju daudz bērnu merīnvilnas termoveļas un daudz feinu dažādu bērnu gumijnieku!

    AtbildētDzēst
  3. Ja? Kā tad tā? Kaut gan - tiesa... Foršākās bodītes arī Jelgavā aizklapējušās...

    AtbildētDzēst
  4. Latvijai paveicies ar skandināvu valstu tuvumu un attiecīgi humpalbodēs un audumu veikalos ieplūst šādi tādi brīnumi (un arī teiksim tādos veikalos kā prizma), par kuriem citās valstīs tiek maksātas lielās naudas. Bez marimekko audumiem vēl lieliski šķiet finlayson audumi (no šīs firmas mans mīļais elefantti audums). Arī pārējie atradumi labi.

    AtbildētDzēst
  5. Jā, pēdējos tevis minētos ražo mūsu Mežrozē.. Bet laikam jau uz vietas pilsētā jādzīvo un jāķemmē tās bodes biežāk, jo man nemaz tik bieži šādas pērles negadās....:)

    AtbildētDzēst
  6. Alise - forši! Man ar` jādodas gumpīšu medībās. Pēc pieredzes zinu, ka dienā var nomainīt pat trīs pārus un, ja vēl sabrauc ciemā neapbruņoti radubērni, tad lieks pārīc lieti noder! Kurā pusē ķemmē tu?

    AtbildētDzēst
  7. Forši Āpši! Man parasti veicas ko atrast Modītē Bodītē uz Ğertrūdes, kā arī un Barona ielas. Pēdējais ieguvums lasīšanas spēle un divas cietas grāmatiņas puišu gaumei par ugunsdzēsējiem un ātro palīdzību. Atliek tikai iztulkot:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!