Krāsains bloggada sākums darbistabā!

00:04

Kur tas laiks, kad pēdējo reizi stāstīju par darbistabas rutīnu!... Bet patiesībā jau rutīnas nekādas - šuju vienu princesi, otru, trešo un te pēkšņi izrādās, ka vienai princesei savajadzējies princi! Un kāpēc gan es pati par to agrāk neaizdomājos! Paldies, ka liekat man augt un attīstīties! :) Un tā tapa pats pirmais Garais princis Zaubes mežiņā! 


No Prinča koleģiāli atvadījies, savu jauno draugu uzcītīgi gaida Garais Supervaronis. Un arī Princese ziedu brunčos. Abi sēd veikaliņā, bet parasti jau tur ilgi sēdēt nevienam nenākas. :)


 Tā lūk dāma ar zaļām princešpiedurknēm jau atrada savu jauno draudzeni! Un atkal jau paldies par to, ka neļaujat radoši iemigt - princesei tika palūgti vēl divi papildsvārciņi! Un princese ar trim svārkiem, protams, ir trīsreiz foršāka, kā ar vieniem! :)





Visgrūtāk ir šūt radiem un draugiem :D:D:D. Tie ir pārāk vēlīgi un pretimnākoši brīžos, kad palūdzu vēl kripatiņu laika. Un tad vēl... Un vēl drusku :D Taisni brīnos, ka kubs mazajam kaimiņpuikam tomēr tapa gatavs jau janvārī! :D



Un vēl viens kubs, kuram pēdējie diedziņi apgriezti vien šodien. Arī šis sašūts pēdējā mirklī. Jo 30. janvārī liekas, ka 6. februāris vēl ir aiz kalniem! :) Tāpēc paldies Dārtas mammai par sapratni un pacietību. :)




Vēl kāds kubiņš neatrādīts aizķēries no pāgājušā gada. Šis tagad ik dienas sveicinās ar desmitiem mazu rociņu Zaķumuižas bērnudārzā.


Turpat Ziemassvētkos nonāca arī pamatīgu, sātīgu pusdienu izejvielas! :)


Tā lūk! Lai nemāna jūs retās blogreizes- darbistabā viss rit savu ierasto gaitu! Paldies visiem, kas liek man darboties, visiem, kas izaicina manu radošumu. Paldies tiem, kas Mammas Rokām liek rosīties regulāri un arī tiem, kas tās satiek pirmo reizi! Paldies visiem, kas nekautrējas rakstīt e-pastus! Tiekamies jaunajā nu jau ceturtajā "Mammas Roku" bloggadā!

You Might Also Like

4 comments

  1. Nu jau būs vairāki gadi, kopš cītīgi sekoju tavam blogam. Šķiet, ka pazītu tevi... :)
    Gribēju uzteikt tavu rokdarbu kvalitāti. Rokās gan neesmu turējusi, taču jau bildēs ir redzams, ka šuvuma kvalitāte kļūst aizvien asāka un profesionālāka. Nav brīnums, ka princeses ātri vien atrod jaunas mājas, :) Kaķītis un suņuks uz kuba - abi tiešām mīlīgi. :)

    AtbildētDzēst
  2. Gliemezis uz viena no kubiem vienkārši kolosāls :)

    AtbildētDzēst
  3. Loti patik princa un princesu audumu izvele :)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Aija, Jūlija, Paeglīši.
    Aija - es arī reiz salīdzināju bildes "toreiz un tagad" un secināju, ka šādas tādas iemaņas tomēr ir uzkrājušās :)
    Jūlija - prieks, ka pamanīji! Šis ir mans pirmais gliemezītis! :)
    Paeglīši - man pašai ļoti patīk Dārtas kuba krāsu salikums. Tāds pastelīgs.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!