Milžu cīņas!

23:25

Cīnās divi milži, no kuriem katrs ieņem vienu treknu ceturtdaļu karietes, ko par Gadu sauc. Šie milži ir Ziema un Pavasaris. 

Todien, 20. februārī, kad Tviterī rakstīju par plaukstas lieluma pārslām, 1) es nemeloju  2) ne visi Latvijā līdz galam saprata, par ko es runāju :), jo izrādās ka pat Zaubes mežiņam salīdzinoši tuvās vietās no sniega nebija ne miņas. Tāpēc vēl jo glaimojošāk bija saņemt šādu dabas dāvanu! :) Kaut džinglbeļļus iekšā slēdz!




Un, it kā atbildot pēkšņajam Ziemas izrāvienam, Pavasaris šodien ieslēdza spožāko no saulēm, skaļākos no putnu treļļiem un visi bez izņēmuma satiekoties sveicinājās ar vārdiem "Pavasaris klāt!" :)






Un tā viņi cīnās - divi diži milži. Un mēs - cilvēkskudriņas- spējam vien pielāgoties...Viendien kājās kurpes un mētelim pogas atšautas vaļā, nākošajā jau atkal jāmeklē pēc dūraiņiem un cepures. Uz palodzes divas kastes - vienā pirkstainie cimdi un lakatšalles, otrā prāvāka munīcija saltajiem rītiem. Mašīnas logu skrāpis joprojām dežūrē. Vēl jau vismaz reizi nedēļā bērnudārza rītos darbiņš ir...

You Might Also Like

3 comments

  1. Cīņa ne pa jokam, un paldies par fotoreportāžu! Es no šādiem fotostāstiem emocionāli uzpildos, jo latvietim, manuprāt, kaulos ierakstīts, ka gadā četras reizes ir jāiziet cauri šādiem gadalaiku vārtiem. Es izlīdzinos ar bildēm un rakstiem, pagaidām:) Vēlreiz paldies Tev!

    AtbildētDzēst
  2. Aija - reālas gan!

    SB- abpusēji! Es arī ar pilnām plaušām ieelpoju tavus Amerikas un Kataras, utt., skatus! Virtuālā ceļošana ar pievienoto vērtību - īsta cilvēka komentāriem, turkāt latviešu valodā!:)
    Un piekrītu - ir, ir kaulos... Iedomājies - visas četras pārmaiņas dabā redzēt! Kolosāli! Mums latviešiem paveicies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!