Tere!

11:31

Maija vidū Emīlijai ir vārda svētki. Aizceļot tuvāk vai tālāk Emīlijas vārda dienā jau kļuvis par tradīciju. Mazās dāmas sapņu valsts ir Igaunija (ar to saistās lielākā daļa ikdienas sarunu un fantāziju), tāpēc nolēmām pārsteigt jubilāri un aizspurgt līdz kaimiņvalstij. :)

Sākotnējās divas dienas saruka līdz vienai un skaistie pārgājienu maršruti tā arī palika tikai izdrukas uz papīra. Nākamreiz. Bet šoreiz gar Munameģi uz AHHAA.



































Štrunts par Munameģi- to izbizojām nepilnā pusstundā. Toties AHHA apmeklējumam ierēķiniet vismaz pusi dienas.

Piedzīvojumiem bagātu jums nedēļas nogali!

You Might Also Like

4 comments

  1. Kad pirms paris gadiem ieraudzīju slaveno Munameģi, tas mani tā paŗsteidza, ar savu....mazumu :D bet ahha centrs ritīgi patikās, skatos, ka viss kaut kas jauns tur parādijies. Un kā es saprotu Emīliju, Igaunija mani vilina nepārtraukti :)

    AtbildētDzēst
  2. Man par Munameği tieši tăds pats "pārsteigums" radās kā Vī:)
    -Tas ir tas Munameğis?!? :))
    Laikam mūsu skaistās filmas "Limuzīns Jāņu nakts
    krāsā" iespaidā, iedomājos ko ...uhhhh....milzīgu :D

    AtbildētDzēst
  3. :D Nu kalns jau nav mazs, ja no jūras līmeņa raugās :D.. Man lielāks pārsteigums bija tā cena pa kuru drīkst pa kāpnēm pieaugušie skatutornī kāpt!!! Lielāka kā kalns toč....

    AtbildētDzēst
  4. Sovasar ari mes gribam doties uz AHHA. Paldies par ieskatu :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!