8!

13:11


Puisim, kas saulainā 19. jūnija pievakarē, gaišbrūni flīzētā Gulbenes slimnīcas dzemdību palātā šķiet vēl tikai tikko piedzīvoja savu pirmo patstāvīgo brēcienu, šovasar nosvinēti jau 8 gadi šaisaulē!
Bruņojušies ar cienastam pagādātiem augļiem, sulām, Ērgļu beķerejā pasūtinātu 5kg kliņģeri, pašdarinātām siera grīstītēm, svecēm, galdautiem, virtenēm- devāmies izklaidēt 13 mazos viesus Ērgļu iemīļotākajā aktīvās atpūtas vietā Braku takās.
Šeit, atšķirībā no piepilsētu trasēm, arī sestdienā var baudīt mierīgu (ne masu) atpūtu. Mūsu prieks un pārsteigums bija nojumīte trases malā un iespēja sakurt ugunīti dažām desiņām un marinētās gaļas gabaliņiem. :) Pati trase piemērota kā maziem (no 110cm), tā lieliem; kā nedrošajiem tā drošsirdīgajiem.
























Braku takām ar Braku muzeju esot vien tik daudz saistības, ka tie atrodas līdzās un valkā vienu un to pašu priekšvārdu. Šoreiz darāmā bija gana, turklāt muzeja teritoriju bija okupējušas līnijdejotājas. :) Pie Rūdolfa Blaumaņa velniņiem, tātad paciemosimies citu reizi.

Aktīvu nedēļas nogali visiem!



You Might Also Like

5 comments

  1. Sveicieni lielajam puisim:) Super ballite bijusi!
    P.S. Emīlijai fantastisks kronis!

    AtbildētDzēst
  2. Sveicieni māmiņai un lielajam puisim! :)

    AtbildētDzēst
  3. Sveicieni saņemti un samīļoti! Paldies, blogdraudzenītes! :) Emīlijas kronis ir vienu vecu kovbojzābaku mala. :)

    AtbildētDzēst
  4. Mīļi sveicieni no Vecpiebalgas draugiem arīdzan! Mums arī Braku takas iemīļotas, šogad bērni egles galā nosvinēja skolas beigas ;)

    AtbildētDzēst
  5. Paldies par sveicieniem! Mans jubilārs dikti pārdzīvoja, ka nevar rāpties austajās trasēs. Nemaz nedrīkstu teikt, ka tavējie pabijuši egles galā! :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!