Paldies Dievam par elektrības pārrāvumiem!

02:30

"Ja nespēj mainīt apstākļus, maini attieksmi!"

Tā reiz ir pateicis kāds gudrs cilvēks, kura vārdu gan nemācēšu nosaukt, bet šis teikums ir viena no manām ikdienas mantrām (par kurām, starp citu, kaut kad grasos uzrakstīt)!


Janvāris Latvijā ienācis ar elektrības padeves traucējumiem - tas nu ir fakts! Pa logu vēroju zemu noliekušos, piesnigušus vadus, piesardzīgi allaž turu piepildītus ūdens toverus katrā mājas stūrī un šodienas iepirkumu sarakstā blakus maizei un pienam ar trīs izsaukuma zīmēm pierakstīju "SVECES!!!".

Šodien šīs skādes kontā jauni, priecīgi darbi!

Pa ilgiem laikiem es beidzot atkal priecājos būt ārā! Ar ragutiņām aizstaigājām līdz pasta kastītei palūkot, vai nav kāds pārsteigums ;), tad tīrījām sniegu un pat izvārtījāmies sniegā!!! Parasti ārā iešana ar mazajiem ir Kundziņa darbiņš, jo tiek viegli apvienota ar viņa darba pienākumiem, taču šodien es no sirds izbaudīju sniega peldes!



Un līdz pat 23:00 mūsmājās izskatījās šādi:




Sen nebiju tik daudz dziesmu nodziedājusi un grāmatu izlasījusi kopā ar bērniem! No vāka līdz vākam izdziedājām visas trīs manas sen savāktās dziesmu mapes (brītiņā, kad parādās elektrība, ieskrieniet dziesmas.lv, sakopējiet dziesmas Word un izprintējiet! - būs lielisks laika īsināšanas veids :D). Pabeidzu pat savu iesākto grāmatu!!!


Un cik ļoti sadzīves pārplānošana forsmažora apstākļos spēj saliedēt ģimeni!

Paldies Dieviņ, par šādu iespēju!

You Might Also Like

5 comments

  1. jā, nekad nezini, ar ko beigsies tas, ko sākumā uzskati par nelaimi vai neveiksmi...
    Kas par GRĀMATU??

    AtbildētDzēst
  2. Elektrības trūkums tiešām lika mainīt ritmu, un, savā ziņā, tas nemaz nebija slikti. Mums pat notika tāda radoša nodarbe - sveču liešana sveču gaismā...

    AtbildētDzēst
  3. PAldies, Tev, Sandra!!! Mīļa maza dāvaniņa!

    AtbildētDzēst
  4. Mēs elektrības zudumu "pārdzīvojām", tīrot sniegu. Ja pazuda elektriba. tad uzreiz tuntulēju bērnu un visi devāmies pagalmā tīrīt sniegu, it sevišķi vakarpusē, kad jau krēslo un istabā sāk kļūt tumšs.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!