Eksperiments ar čībiņām.

21:14

Reiz no vienas superduper (Inese, es pildīju savu solījumu) paziņas blakus komplimentam par smukajām čībiņām viņas dēlēnam saņēmu arī piezīmi par to, ka čībiņas ļoti slīdot uz lamināta viņu dzīvoklī. Un tā kā puika esot ļoti aktīvs, tad drošāk viņam esot bez čībiņām :(
Kopš tās piezīmes ik pa laikam aizdomājos par variantiem, kā padarīt čībiņas neslīdošas, bet tajā pašā laikā nesamaksāt par procesu bargu naudu (jo šķidrais latekss šim nolūkam, kā painteresējos internetā, laikam LV vēl nav pieejams un, sūtot to no Vācijas, varētu sanākt krietni patērēties)... Vēl iedomājos par plikādas zolīti - bet neesmu šuvusi ādu un nav ne jausmas vai mana šujmašīna ko tādu maz spēj izdarīt...
Tad kādu reizi, sirojot starp piegrūstajiem JYSK plauktiem, uzdūros neslīdošā vannasistabas paklāja rullīšiem, kas maksāja vien 0,79 LVL gabalā, ja pareizi atceros.



Un tajā brīdī es piedzīvoju vienu no tiem momentiem, kad kaut kur apmēram pusmetru virs manis - tur, kur virmo manas idejas, sapņi, plāni (dažkārt tiešām gandrīz fiziski jūtu tos virs manis mutuļojam), sakārtojās viens jautājums, radās risinājums - šo materiālu es mēģināšu pievienot bērnu čībiņām kā neslīdošo virsmu!



Šodien tas notika - es veicu šūšanas eksperimentu un pagaidām šķiet, ka viss ir izdevies, pirmā diena izturēta! Tagad nosolos testa režīmā vilkt tās dēlam iespējami bieži un nākammēnes ap šo pašu laiku pastāstīt, kā turās materiāls valkājot un pēc mazgāšanas veļasmašīnā. Ja tomēr nevarat nociesties nepamēģinājušas/i - lai veicas! Atgādinu, ka piegrieztne mazajām čībiņām (šīs konkrētās ir manis pašas modificēta palielināta piegrieztne uz 25. izmēru) atrodama šeit pie Star Dust Shoes. P.S. pretēji manām bažām, šujot neradās nekādas problēmas un adata klausīja kā parasti. 


You Might Also Like

2 comments

  1. Gaidīšu atsauksmi pēc mazgāšanas :) Kolosāla ideja un izpildījums.

    AtbildētDzēst
  2. Pirmo mazgāšanu parastajā režīmā 40 grādos čībeles jau izturējušas. Materiāls - bez izmaiņām. Turpinu vilkt dēlam čībiņas katru dienu, lielāko dienas daļu.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!