Mammas rokas frizierējas.

16:55

Līdz šim jūs esat redzējuši kā mammas rokas šuj, cep, rīko ballīti, pārtaisa, renovē, samīļo...
Šodien man dienas kārtībā jautājums: "Vai arī jūsu, mammas, rokas griež saviem pavisam mazajiem matus?"
Jo es to daru! Saņemos un daru. Man ļoti netīk puikām gari mati vai mati, kas uzauguši uz ausīm, vai tādi, kas krīt acīs - nu tas ir gaumes jautājums. Man nepatīk un viss. Tādēļ Niklāvam apmēram reizi 2 mēnešos ir jāiet pie"friziera". Ticiet, tā ir cirka triku cienīga atrakcija - jāizdomā ar ko aizņemt mazā mataiņa smadzenes (multenes vairs šim nolūkam nestrādā - galva tiek neapmierināti purināta), tad jācenšas kaut kā nogriezt matus, un tad vēl kaut kā rūpīgi apgriezt tos ap ausīm, un tad vēl pielabot, lai neizskatās, ka tie būtu cirpti ar dzirklēm... Hū...
Te mūsu pirmā frizēšanās:

Te viena no reizēm tā ap divu gadu vecumu:


Te Mārtiņš noķēris bildi 2009. gada vasarā:



Labi gan, ka mans puika vēl neiet dārziņā, jo frizēšanās sekas ne vienmēr uzreiz ir baudāmas :) dažkārt ir jāpaiet kādam mēnesītim /pusotram :)

Taču šoreiz, par laimi Niklāvs "mierīgi" spēlējās ar vannas mantām izlietnē vannasistabā, kamēr es drudžaini šņipelējos šurpu turpu. Viņam paveicies ar bieziem matiem, tādēļ vannasistaba pamazām ieguva pūkainu paklāju...:)  Un te nu viņš ir - no teju 1 kg atbrīvotais jaunais cilvēks (pagalam nepateicīgs fotomodelis, jo allaž grib redzēt, kas nofotografēts vēl pirms bildes uzņemšanas):

 

Šņikt!


You Might Also Like

4 comments

  1. Paldies, paldies, paldies! Vai es jau tev teicu, ka juutos kaa mazs kucentinjsh, kam pamet kaulinju ik reizi, kad tu ieliec bildes ar saviem briinuminjiem?! :D Un jaa, tu esi arii visnotalj talantiiga beernu friziere. ;)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, māsa, you`re the best!

    AtbildētDzēst
  3. Nezinu vai tagad vēl griež, bet mana mamma man vienmēr ir griezusi (un viņa ir šuvēja nevis friziere), vēlāk jau arī krāsojusi un nu jau vairāk kā 10 gadus es griežu mammai. Savos gandrīz 25 gados ne reizi neesmu bijusi pie friziera.

    AtbildētDzēst
  4. Laikam jau tā ir - ja rokas aug no pareizās vietas, tad visi darbi sokas, vaine?

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!