Jauni kubi!

00:53

Pēcjāņu dullumā un nupat uznākušajā īstās vasaras karstumā tomēr spēju mobilizēties un izpildīt kādu burvīgu pasūtījumu - uztaisīju 2 "aktīvos" kubus. Vienu puišelim un vienu meitenītei!

Īpaši pēc pasūtītāja vēlmes puiša kubs veidots par mašīnu tēmu.


Mašīnas...
                      ...brauc pa kalniem un pa lejām


         ... apstājas pie luksoforiem


...ved smagas kravas


              ...pa asfaltētiem ceļiem


...un šad tad tās ir jāremontē


... un, ja vajag tad arī jāpārkrāso


 Mazais Adrian, lai labi rotaļājas!

Meitenītei māmiņa vēlējās uzdāvāt ROZĀ GLAMŪRU. Eh, būtu viņa zinājusi, ka es tā īsti nesaprotu, kas tas "glamūrs" tāds par zvēru ;)))...

Taču es izlēmu, ka meitenēm piestāv puķes - ar tām gandrīz nevar nošaut greizi vai pāršaut pār strīpu.

Puķes...
                     ... var salikt vāzē



...iestādīt puķpodā

 ... apbrīnot


...puķes aug gan zaļās pļavās, gan klinšainos pakalnos



Apsveicu tevi, Amēlija Mia ar pirmo puķu dārziņu!


You Might Also Like

5 comments

  1. es ir beigts :))))))))))))))))))))))))))))))
    Gribu, gribu, gribu tās uzreiz jau apčamdīt. Kaut jel tas pasts strādātu ātrāk!!!
    Nu kā var tik īsā laikā ko tādu uzmeistarot??? Es ir beigts...............
    Man ĻOTI patīk!!!

    AtbildētDzēst
  2. Tiešām feini!
    Es savu vienu kubu te jau kādu nedēlu čubinu, bet necik tālu neesmu tikusi.

    AtbildētDzēst
  3. Manai draudzenei tūlīt, tūlīt, šodien, rīt vai parīt arī jādzemdē, un es katru reizi skatos uz Taviem kubiem ar tādu biklu apbrīnu, nesaprotu, kā to var dabūt gatavu. Nē nu teorētiski jau saprotu, izņemot visus tos veidojumus, kas spraužas caurumos. Tev gandrīz katrā kubā ir tāds kā trauciņš, kā ķobītis, kur Tu liec iekšā vai nu puķupodu vai palmu, vai vēl kaut ko tamlīdzīgu. Tas man liekas vissarežģītāk - aprēķināt visu tā, lai visi izmēri sakrīt un iebāžamais priekšmets der caurumam. (Nē nu ārprāts, cik tas viss izklausās piedauzīgi, bet nezinu, kā lai savādāk to apzīmē.) Un tāda izdoma - visi tie pieliekamie un noņemamie ķiņķēziņi, un pat auto trasīte utt! Tu esi lauva, nevienam neko pat attāli līdzīgu neesmu redzējusi.

    AtbildētDzēst
  4. Nu jā, novirzījos. Tas teksts par draudzeni ir tāpēc, ka gribu viņas puisītim kubu uzšūt.

    AtbildētDzēst
  5. Paldies, paldies, meitenes! Tiešām paldies!
    Patiesībā savu pašu pirmo kubu uztaisīju pa divām dienām nākamos ~4 kubus pa nedēļu katru, bet nu jau esmu piešāvusies, šabloniņus tam tunelim uztaisījusi - tas patiesi ir viens no grūtākajiem elementiem (tikpat grūta ir vien atveramā virsma, ja tajā iestrādāts caurums vai durtiņas )
    Bet pārējais ir vien fantāzijas lidojums ar variācijām! Un vēl labs palīgs ir kuba izmērs 20x20 cm - tas nepiespiež veidot nenormāli sīkas detaļas un ir viegli strādāt uz šāda izmēra plaknes.
    Nu un, ja gadījumā jums, meitenes, apnīk mēģināt - droši rakstiet uz e-pastu un varam sarunāt, ka kādu kubiņu uztaisu arī jums! ;D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!