Blogdraudzēšanās burvība!

22:41

Nu redz`! Ir teju janvāra vidus un beidzot zvaigznes mani ir savedušas kopā ar manu dāvaniņu! Vai jūs vēl atcerieties to interesanto Ziemssvētku apdāvināšanos, ko sarīkoja Inese blogā "Pie Ineses"?

Dažādu laika un cilvēkpstākļu dēļ dāvaniņa bija aizkavējusies un tikai piektdien nonāca pie manis.
Un, nogurdinošās piektdienas vakarā atvērtā bandrole, izraisīja manī tiešām neviltotu sajūsmu! Labs nāk ar gaidīšanu? Tas tiesa, nudien!!!

Lūk ko man pagatavojusi Sandra - bloga "Mana Pasaule" autore:








Tiktāl par vienu blogdraudzību, bet nu pie nākamās!

Unas brīnišķīgajā blogā "Kas notiek bēniņos" jau nedēļu notiek virtuāla bērnu ballītes svinēšana!


Arī es tiku uzaicināta uz šo ballīti! Man bija iespēja padalīties pieredzē, sapņos un idejās par to, kā bērna dzimšanas vai vārdadienu padarīt par īpašu dienu!


 ___________________________________________
Vai nav viena kolosāla lieta tā
blogdraudzēšanās?

Tieši tāpēc, kā jau reiz minēju, esmu pavisam nopietni izdomājusi vasaras beigās (piemēram, augustā) - kad visiem lielie pasākumi, ceļojumi un svētki noskrieti, sarīkot Zaubes mežiņā blogdraugu salidojumu!
Iedomājieties, cik jauki būtu beidzot mums visām satikties vaigu vaigā uz pāris dienām, apmainīties pieredzē, dalīties zināšanās un iemācīties vienai no otras daudz ko interesantu!

 Par plānoto salidojumu noteikti rakstīšu ik pa laikam, lai pieradinātu jūsu prātus un acis pie šādas iespējas!

Pagaidām savā fantāzijā uzburiet to kā ārkārtīgi radošu, šiverēties gribošu meiteņu tusiņu prom no civilizācijas ;D

Nākamreiz, kad rakstīšu par šo tēmu, ielikšu anketu ar virkni jautājumu par un ap salidojumu!

You Might Also Like

12 comments

  1. man prieks, ka dāvaniņa beidzot ir tikusi līdz Tavām mājām :)
    Tā ir tiiiik skaista!!! Lai jauki tējas vakari :)

    AtbildētDzēst
  2. ai, aizmirsu par augustu piebilst - pēc pieredzes zinu, ka tas ir mēnesis, kad daudzi vēl steidz paspēt nepaspēto un tad ko ieplānot ir grūti (man pašai augusts ir abu bērnu dzimšanas dienu mēnesis, jau ar vairāku gadu pieredzi zinu, cik grūti ir savākt ciemiņus, jo visiem jau saplānoti n-tie pasākumi...)
    Ļoti ceru, ka Tavs pasākums būs laikā, kad arī es tieku, dikti gribas "prom no civilizācijas" :)

    AtbildētDzēst
  3. Man atkal, Ines`, augusts ir visbrīvākais - laikam tad arī varēšu atļauties kādu ciemos aicināt un organizēties!

    Taču, protams visu noskaidrošu aptaujas anketā, par kuru stāstīju un mēģināsim visas atrast zelta vidusceļu!

    AtbildētDzēst
  4. mēs ļoti, ļoti gaidam tusiņu! Un mēs droši vien būsim 3 ciemiņi, ja ne visi 4. :D

    AtbildētDzēst
  5. es ar labprāt tādā saskrietos. Bet diemžēl augusts ar mums ir karstais mēnesi, dzimumdienas, vārdadienas, un tad vēl darbs atsākas pēc bēnu kopšanas atvaļinājumu tieši augusta vidū. un kur nu vēl tēju vākšanas laiks ziemai. bet nu ceru ka kaut kā iestarpināšu un spēšu uz kaut ko tādu tikt :))))

    AtbildētDzēst
  6. Man gan pašai sava bloga nav...ir idejas, bet pietrūkst drosmes uzsākt...
    BET - esmu liela blogu draudzene :) un "Mammas rokas" datora ātrajā meklēšanā man parādās uzreiz aiz "inbox'a" (atstājot "Dienu", "draugiem" un "facebook" tālu nopakaļus!).
    Dzīvoju Norvēģijā un man augusts ir mēnesis, kad visilgāk sanāk paciemoties Latvijā.
    Ļoti labprāt "aizšautu" līdz Zaubes mežiņam, ja pulciņā tiek aicinātas ar blogu draudzenes bez saviem blogiem, bet ar lielu atbalstu Tavam blogam :) :) :)

    AtbildētDzēst
  7. Es par šito blogdraugu būšanu ilgi domāju - par nosaukumu... Bet patiesībā jau mani blogdraugi ir arī tie, kas atdāvina savus materiālus, tie, kas cītīgi komentē, cītīgi seko, blogdraugi ir visi, kas lasa un iedvesmojas no mana bloga - bet protams ir virtuālie paziņas, ar kuriem nācies padiskutēt e-vidē un tad liekas, ka tie tā kā vairāk draugi ;DDD

    Bet protams, ka nav jābūt bloga rakstītājam - ja vien cilvēk ir mana bloga draugs un aizraujas ar rokdrabiem - vai kaut vai vienkārši priecājas par dzīvi kopā ar mani - Zaubes mežiņā pietiks vietas visiem!

    AtbildētDzēst
  8. Par Zaubes mežiņu vien jau iedomājoties man sieklas tek :D tā gribās apskatīties, kas tur vērtīgs un labs no zālītēm aug, kaut tikai lai informāciju gūtu :)))))

    AtbildētDzēst
  9. Nu ta redz kā! Es jau redzu vienu tēmu-gribu aprunāties ar Madaru par zālītēm!

    Laine-a Tev ārā mazbūdiņa ir? A ūdens? Telts un guļammaisi man ir pašai. A kā mēs ēst taisīsim(es tāds rīmucis un ja braukšu, tad ar bērniem)

    AtbildētDzēst
  10. Zkss - super! Man blakuspagastā dzīvo arī zāļu tēju audzētāja! Tā kā mums visām tā būtu jauka tikšanās!

    Nu es tiešām plānoju visu tā, kā ar draugiem! Ja vajadzēs - uztaisīsim mājās ēst - gan jau pat receptēm varēsim apmainīties! turklāt ir taču tik daudz recepšu grilēšanai! Ja visi striķi trūks, tad aizšausim uz kafejnīcu! :D Par visu jau protams vēl jādomā un jāplāno, bet domāju ka atjautīgu meiteņu pulciņš allaž atradīs izeju no jebkuras situācijas!

    AtbildētDzēst
  11. ā, nu tad jau jāņem līdzi ārstniecības augu stādiņi, ko padalīties:)

    AtbildētDzēst
  12. O, baiba, tas būtu tikai apsveicami! Es jau gatavošu vietu dobē!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!