Garšīgs atklājums!

16:16

Nē, es nerakstīšu recepti kādam burvīgam ēdienam. Es gribēju jums darīt zināmu, kā manas garšas kārpiņas nesen tika palutinātas ar pilnīgi jaunām konfektēm!

Man NEKAD nav garšojuši "Laimas" asorti, tāpēc, ja iegadījās dāvanā saņemt "Laimas" konfekškārbu, man ar to pietika visam gadam - tik lēnu plaka stiprās konfektes ar man netīkamajiem pildījumiem. Bet tā ir mana personīgā gaumes izjūta - es neēdu arī šokolādes, kurām gabaliņos ir pildījums.

Bet šogad uz Jaunogadu mums uzdāvināja lielu, skaistu kārbu konfekšu. "Atkal jau kaut kādi tur asorti..." - pie sevis nodomāju. 
Patīkami gan uzreiz pārsteidza nosaukums "PURE chocolate", kas nepārprotami vēstīja, ka kampatas izgatavotas tepat Latvijā, Pūrē!

Un tad es atvēru skaisti aizsieto kārbu! Jutos kā degustācijā smalkā šokolādes fabrikā!
Katrs, kurš reiz ir noskatījies filmu "Chocolat", zinās par ko es runāju!

Kopā septiņdesmit divas Apelsīnu, Zabaglione, Zaļās tējas, Tiramisu, Maskapones-aveņu, Kalvadosa, Ābolu-kanēļa un vēl daudzu citu nosaukumu šokolādes + sukāžu bumbiņas kusa man uz mēles viena pēc otras! Un neviena, NEVIENA nelikās negaršīgāka kā cita!




Tas bija īsts, sievišķīgs baudījums - gan acīm, gan garšas kārpiņām un protams kopā - dvēselei!

Noteikti pamēģiniet, mīļās meitenes!

You Might Also Like

8 comments

  1. nu tu mani sakārdināji - es jau uz šitām kastēm labu laiku noskatos un līdzīgi kā tu par Laimas asorti (kas man ļoti, ļoti garšo :D) pa šito noraustīju degunu un nodomāju, ka nepirkšu gan visādus svešā mēlē aprakstītus našķus...

    AtbildētDzēst
  2. ra kā Pūre būs nolaidusi greizi angliskojot uzrakstus uz savām kārbām, visi noskatās un domā kas tā par "tīrās šokolādes" (pure choholate) kasti :D

    AtbildētDzēst
  3. Mmm, Pūres končas ir gardas!
    Es nesen aplauzos. Biju iecienījusi Pūres tomātu sulu ar domu šī nu noteikti ir ražota Latvijā un pirms pirkšanas etiķete nav jāpēta. Nesen, aiz neko darīt sāku lasīt uzrakstus. Neatceros, kura tieši valsts, bet Latvija tā nebija. Piemēram, Spilva jau labu laiku atpakaļ publiski ir paziņojusi, kad Turcijā marinēt gurķīšus ir lētāk, kā Latvijā.

    AtbildētDzēst
  4. KiKii - es speciāli papētīju - izgatavots SIA "Pūres Chocolate", Pūre-9, Pūres pagasts, Tukuma novads!

    Jūlija - es tieši otrādi nodomāju - pēc šrifta uzreiz atpazinu Pūres nosaukumu un tad iedomājos"Re, cik veiksmīgs vārdiņš mārketingam šiem sanācis tas "pure"!"

    AtbildētDzēst
  5. par pūres končām, biju pārsteigta ka šitādu kasti ieraudzīju Laimas veikalā, domāju ka atkal kārtējā firma zem Laimas tikusi, bet pieredze par pūres končām, biju dikti vīlusies, ka tur tai kastē tik maz končas un tik dārga, bet šitā jau izskatās ļoti ļoti piepildīta. ir vērts pirkt!!!!

    AtbildētDzēst
  6. Man ar šogad uzdāvināja šīs konfektes, biju vienkārš sajūsmā, lai gan nebija tik liela kaste, bet vienalga ar baudu ēdu..:)

    AtbildētDzēst
  7. Esmu arī nobaudījusi vienu Pūres konfekšu "zorti", garšoja.
    Par filmu "Šokolāde". Skatījos. Bet šajā gadumijā izlasīju 2.grāmatu "Saldās kurpītes" - tik šokolādīgi pavedinoša un aizraujoša. tagad gribu izlasīt "Šokolādi"!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!