Īpaša māja sapņu piepildījumam!

18:56

Pēdējā laikā (laikam cilvēki sāk pamazām domāt par vasaru - remonta laiku) uz manu blogu bieži atgūglē, meklējot idejas lauku interjeram!
Reiz jau rakstīju par savu sapņu virtuvi. Šoreiz uzrakstīšu par pašu māju. Lai neveidotu vēl vienu etiķeti, nolēmu šo rakstu piemest pie sadaļas "interjers laukos", lai arī tas ne tuvu nav interjers...

Jā, man jau sen ir sapnis par Īpašo Māju. 

Māju, kurā pēc gadiem 10 pilnā sparā varētu darboties "Mammas rokas" un čakli strādātu vēl vismaz 5 citas mammas! Māju, kurā varētu atpūsties, dzerot pašu audzētas tējas, pērties pirtī ar pašu sietām slotiņām, šūt mīļas, oriģinālas smukumklietas un uzņemt ciemiņus no visām pasaules malām!

Tāda ir mana Īpašā Sapņu Māja.

Tā noteikti būs māja uz viena no Piebalgas pakalniem. Ideālā variantā starp kokiem, mazāk ideālā, blakus. Tālu prom no veikaliem un šosejas, bet tuvu kaimiņiem - biteniekiem un fermeriem!
Tā būs māja, kas organiski iekļausies vidē un māja, kurā valdīs pilnīga harmonija starp darbu un atpūtu. Jā, tā būs vairāk māja darbam, bet vizuāli nelīdzināsies parastam ofisam.

Pirms kāda laika mani pilnīgi pārņēma doma par māju/šķūni, jeb māju, kas vizuāli līdzinās sķūnim, tāpēc arī mana  Īpašā Sapņu Māja izskatīsies līdzīgi kā kāda no šīm skaistulēm:

klikšķiniet uz bildēm...











 Priecīgu nedēļas sākumu visiem! Un kādi ir jūsu sapņi?

You Might Also Like

9 comments

  1. Mana mīļā meitene, Tu tak esi brīnums. Mācos no Tevis augstu tēmēt. Kādreiz man tas nebija jāmāca, bet dzīve tos sapņus ir tik ļoti piezemējusi, ka jauni sapņi ļoti noderētu. Paldies Tev liels par šo ierakstu.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, ka ļauj sapņot kopā ar Tevi! :)

    AtbildētDzēst
  3. bet kaapeec to nevar saakt leenaam realizeet?

    AtbildētDzēst
  4. Nu atkal ir lieta, kas ir ļoti ļoti man. Pašlaik gan drusku sāpīga, jo nākotne ir visai nenoteikta. Par nenoteiktību varētu gan arī daudz nebēdāt, bet man ir ārprātīgi svarīga Māju izjūta, un, mētājoties pa svešām pusēm un īrētiem dzīvoklīšiem, ar to ir pagrūti. Taču paldies Tev par ļaušanu ielūkoties savā sapnī! Tas ļauj nenokārt degunu un atļauties sapņot par spīti pašreizējiem apstākļiem. Tiešām - no sirds paldies Tev par to!

    Starp citu - arī mājas stils man ir ļoti ļoti tuvs, man ārkārtīgi patīk gan viss no tiesas senlaicīgais, gan arhitektūra, kur apvienoti dabīgie materiāli ar mūsdienīgām formām, kā, piemēram, trešajā un pēdējā bildē, forši! Tā ka - no visas sirds - lai izdodas!

    AtbildētDzēst
  5. Visam savs laiks Iuzii, visam savs laiks ;)...

    Man prieks, ka sapņojam līdzīgi, meitenes!
    Un jau neskaitāmo reizi atgādinu - viss sākas no sapņa!

    Taču arī katram sapnim ir jānobriest!

    AtbildētDzēst
  6. Taču arī katram sapnim ir jānobriest! <--- shitam gan piekriitu :)

    AtbildētDzēst
  7. kā reizi šodien staigāju ar suni apkārt vienam milzīgam tukšam pamestam "šķūnim", kas nebūt nav tik simpātisks kā Tavā sapnī, un arī aizsapņojos, kā es šīs tukšās, pamirušās telpas varētu piepildīt ar rokdarbu paradīzi: telpas nodarbībām, telpas darbam, radošās un aktivitātes telpas bērniem, rokdarbu materiālu bāze, telpas darbiņu tirgošanai, un galvenais - telpas tējas dzeršanai un kopā pulcējas līdzīgi domājoši, radoši un jauki cilvēki un it kā darba vieta, bet tomēr mājīga un omulīga... Re kā sasapņojāmies kopā :)
    Bet tad mans veselais saprāts ņēma virsroku ar tekstu: "Beidz sapņot, šitādas telpas nevari atļauties!" Un zini, ko es izdarīju? Beidzu sapņot par lielo šķūni, un ar sapņainu skatu raudzījos uz kādām mazākām mājiņām, kurās radīt rokdarbu paradīzi :D
    Tāda neglābjami naiva ideāliste!!! Tomēr manā dzīvē ne tādi vien pārdroši sapņi ir piepildījušies... Kas zin, varbūt arī šis? :)

    AtbildētDzēst
  8. Nav sapņa, kuru nevar piepildīt, ja vien patiesi to vēlamies - uzsvars uz patiesi vēlamies:))) :))

    AtbildētDzēst
  9. Man ļoti patīk Tava sapņu māja!

    Es kā reiz sestdien vīram stāstīju par ASV sieviešu-mājšuvēju paradīzi-lielas plašas telpas, kurās var šūt, radīt un citādi ietusēt(kaut kā sasaucas ar Ineses "šķūni").

    Mans sapnis ir atrast savu nišu, kurā darboties un strādāt, pelnīt un nodrošināt pārējo savu sapņu piepildīšanos:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!