Jauni audumi arsenālā.

00:50

Biju izskrējusi līdz Rīgai pāris dienas atpakaļ un lūk ko pārvedu vezumā:

"Mežrozē" nopirku divus audumus puišu štellēm (atstāju plauktos visus sulīgos, kolosālos puķainos, jo nozvērējos, eh, nozvērējos, ka tādus nepirkšu, jo tādu man gana! Noturējos ! :)). Tātad pirmais tāds ļoti bērnišķīgi mīļš, noteikti noderēs, šūdinot smuklietiņas pavisam maziem bērniņiem:


Un otrs tāds ar jautājumu.... Lai gan, atbraucot mājās, nožēloju, ka nepaņēmu lielāku metrāžu, lai pašūdinātu Niklāvam gultas veļu...
Nu man jau it kā patīk - krāsas un mazie nešpetnuļi... Bet tad atkal dažas epizodes šķiet netaisnīgi baisas...  Nu spriediet paši:


Bet "Abakhan Fabrics" - dārgajā audumu veikalā, kuram Maskavas ielas filiālē uz skatlogiem salīmēti atlaižu saukļi pat divās valodās (esmu palaidusi garām divvalodības likuma pieņemšanu valstī, vai kā?) tomēr nenoturējos un izdevu daļu maka satura par smuku, smuku rozā čībainas apdrukas audumu!


Patiesībā uz Rīgu braucu pēc sintepona, fotoaparāta un gaismas kastes jeb "light box" un vaļinkiem... Neatradu neko no tā, ko vēlējos...



Un tāpēc vēršos pie jums:


1) Vai kāds/a tuvākajā laikā negrasās doties uz Pērnavu? Man vajadzētu no turienes sinteponu!


2) Kur Rīgā varēja tos vaļinkus nopirkt? Jo centieni izdarīt to centrāltirgū beidzās ar 2 kg zivju, 3 maisiņiem dažādi marinētu kāpostu un citiem labumiem nokrautām rokām! :D Vienvārdsakot - dabūjām visu, tikai ne vaļinkus!...

3) Ja jums būtu jāpērk Canon 500D (plus divi pirmie objektīvi) - kur jūs to darītu? Bet mani interesē patiešām jūsu, draugu, radu vai paziņu REĀLA pieredze!!! Meitenes (un zēni) ar spoguļkamerām - palīdziet meitenei no Zaubes mežiņa ar informatīvo bāzi! ;)

Par to Pērnavu - rakstiet lūdzu uz e-pastu, par pārējo, ja vēlaties, variet rakstīt komentāros, jo jūsu informācija var gadīties ļoti noderīga!

You Might Also Like

24 comments

  1. Aaahhh...man arī gribās uz Rīgu... :( :( :(
    BET - nost ar nostaļģiju...!

    Info par kamerām vari apskatīt šeit: www.web-shop.lv (šķiet, ka mana māsīca pirka kaut kur šeit).

    Te būs arī links :) :)

    http://www.web-shop.lv/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&brandSelect=120&Itemid=1&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1316&manufacturer_id=0&keyword&keyword1&keyword2


    Ja kas, vari izpētīt arī: www.salidzini.lv

    Links:
    http://www.salidzini.lv/search.php?q=spogu%C4%BCkameras&cn=70&cl=500&offset=990


    Labu nakti no Oslo :) :) :)

    AtbildētDzēst
  2. Nesen pirku nevis Canon, bet gan Nikon D90 un ojektīvu iekš http://www.discover.lv ... Salīdzinoši ar visiem veikaliem un internetveikaliem atradu tur visletāk... Braucu gan izņemt tur uz vietas, un paveicās arī ar to, ka pirms manis iepirkās tieši viens tā teikt foto specs, kas parbaudīja vai ar garantījām tur viss kārtībā. Tā kā viss bija oki doki, tad arī es ar mierīgu sirdi varēju iepirkt savu fočiku.

    AtbildētDzēst
  3. Es ar fotolietām daru tā: sameklēju, ko gribu/ vajag pirkt, izlasu n-tās atsauksmes/salīdzināšanas/viedokļus, apskatos bildes i-netā un tad laižu uz lielo Elkoru pie VEF kultūras pils izmēģināt "dzīvajā". Tur strādā viens tāds mazliet (atvainojos) jefiņpaskata kungs (es teiktu ap 40 viņam varētu būt), kurš ļoti labi izstāsta visus plusus, mīnusus, iesaka ko un kā. Var just, ka džeks saprot vairāk, nekā "standarta" pārdevēji, kuri neko vairāk par aparāta tehniskajiem datiem tā īsti pateikt nevar.
    Un tad ķeros pie augšminētā salīdzini.lv - sameklēju lētāko piedāvājumu, apskatu atsauksmes par veikalu un pērku nost. Nepateikšu kādu iemeslu vadīta, bet īsti neuzticos piegādei, tāpēc pati braucu uz vietas izņemt preci - uz vietas apskatu, aptaustu, izmēģinu un ņemu ciet. Man šķiet, ka visas foto fīčas esmu pirkusi i-netā. Viss strādā kā nākas, nesūdzos! I-neta veikali, kuros esmu pirkusi, ir ff.lv, euroshop.lv, x-net.lv (salīdzinoši dārgs), 220.lv (tikai tāpēc, ka pie viņiem vienīgajiem bija man nepieciešamā lieta), un aksesuārus šeit - http://foto.inbox.lv/saunanens/Fotolietas-29422566-Aldis

    AtbildētDzēst
  4. LAbs rītiņš!

    Nu, jā - esmu tikusi līdz tam, ka jau divas nedēļas veicu izpētes darbus internetā. Esmu kļuvusi par ~ 15 % gudrāka :D un tagad skaidri zunu, ka vairs negribu Canon EOS 1000D, bet 500D, jo tam ir arī video funkcija! Plus - protams, ka esmu izskatījusies krustu šķērsu to salidzini.lv, bet tur nu gan grūti spriest pēc tām atsauksmēm, jo gandrīz visos gadījumos labās atsauksmes ir tik pat sulīgas kā , diemžēl, sliktās... Un tad es apjūku... Jo tas tomēr ir tāds pirkums par pustūkstoti... Negribētos iegrābties...

    Tāpēc - pa lielam - viss, ko es gribu dzirdēt no jums(tām, kam pašām vai radiem,utt. jau kameras reāli uz rokas)ir - KUR? KUR jūs pirkāt un ko jūs sakāt par savu tirdzniecības vietu un novērojumiem pēc tam!

    AtbildētDzēst
  5. Ja salīdzina Canon un Nikon, saka ka, par Canon vairāk jāmaksā kā par vārdu un par to pašu naudu Nikon var nopirkt krietni labāku. Taču ir bet, Nikon fotoaparātiem Latvijā nevar nopirkt rezerves daļas un tās jāsūta no ārzemēs - aiziet laiks un nauda. Pašai jau vairākus gadus ir Canon spoguļkamera, neesmu vēl sūdzējusies. Tikai vienu tev varu teikt droši - standarta objektīvs ātri apnīk un ar laiku gribas ko lielāku...un lielāks maksā tikpat cik kamera ;)))) Liels ieguldījums, bet tas ir tā vērts!!!
    Ja esi plānojusi pirkt "gaismas kasti", iesaku to iegādāties e-bay. Ja Latvijā 50 cm lielu vari nopirkt par 20 LVL, tad tur pa 20 LVL nopirksi div tik lielu. Izmērs 50cm ir dikti mazs priekš tavu rokdarbu fotogrāfēšanas. Tas tāds mans viedoklis.

    AtbildētDzēst
  6. Mjā, tik foršas krāsas un arī tie radījumi būtu tīri jauki, bet kāpēc bija tās blēņas jāzīmē tik agresīvas?

    AtbildētDzēst
  7. Vaļinki ir redzēti Baltkrievijas apavu veikalos. Vismaz pirms kāda laika bija uz Maskavas ielas pretī Dolei.

    AtbildētDzēst
  8. Vienus glaunākus vaļinkus (ar gumijas zoli)redzeju "eiropas apavos" dominā...jā un baltkrievijas apavu veikalos, ir arī uz Barona ielas,iepretim krišnu ēstuvei!

    AtbildētDzēst
  9. Sveiki, te pasīvā lasītāja ;). Mēs ģimenē dārgākas tehnikas pērkam vācijā, pēdējā pieredze bija ar epson projektoru, garantijas darbojas visā ES (tieši mēnesi pirms beigām nācās izmantot remontu - viss notika ideāli).
    Preci sameklējam www.idealo.de, par piegādi - ir varianti ka veikals sūta pa taisno uz lv vai arī izmantojam www.lbss.lv, viņiem var arī uzticēt visu komunikāciju ar veikalu (tas ir iekļauts pakalpojuma cenā), jo vācijā bieži gadās problēmas ar angļu val. LBSS preces piegādā uz latviju 2x mēnesī. Jāskatās, protams, vai šim pirkumam ir cenas starpība, bet lielākiem parasti noteikti ir (projetoru nopirkām par 1/3 lētāk un jaunāku modeli nekā rīgā tirgoja). Vienīgi nezinu kā lbss talāk pa latviju - mēs dzīvojam neātālu no viņu bāzes vietas pie spices - kā ienāk noliktavā tā aizšaujam pakaļ. Zinu ka draugi šādu pat shēmu izmantoja pērkot slēpes. Varbūt noder info ja ne šoreiz, tad nākotnē.

    AtbildētDzēst
  10. Ooo! Man ir tas audums ar mazajiem dārzniekiem, bet vēl neesmu atradusi pielietojumu, kaut likās ļoti feins. Gan jau pienāks īstais brīdis! :)

    AtbildētDzēst
  11. Vaļinki ir Jelgavā Baltkrievu veikalā uz Pasta ielas pie Rimi, atrodas zem Swedbankas ēkas pagrabstāvā.

    AtbildētDzēst
  12. pixmania.com kamerai. Esmu tur pirkusi.

    AtbildētDzēst
  13. Paldies meitenes! Izanalizēju un piefiksēju katru atbildi!!! Turpiniet rakstīt - esmu bezgala pateicīga!

    AtbildētDzēst
  14. Darbā, konsultējoties ar speciālistu, pagājušogad bērnam nopirku Canon EOS 500D. Pirku internetveikalā neostore.lv. Var ar piegādi, var braukt pakaļ uz Rīgu un saņemt Asītes ielā (šis, starp citu, nav pirmais pirkums šajā internetveikalā). Kalpo ļoti labi. Pērkot apzinājos, ka būs pēc tam kas jaudīgāks jāpiepērk klāt, taču pagaidām šādas prasības nav izvirzītas :)
    Pēc tam skatījos cenas reālos veikalos - starpība bija ap 100 Ls.

    AtbildētDzēst
  15. Jā,man arī jāturās laikam pa gabalu no auduma veikaliem.No Abakhana nekad tukšām rokām neiznāku...Tāpat kā no dziju veikala!:)

    AtbildētDzēst
  16. Kur lētāk un labāk pirkt gan jau pati atradīsi. Vienīgi no savas puses varu ieteikt tev drīzāk ņemt Fočiks + 1 universālais objektīvs. Cik skatījos, tad ar 500D komplektā nāk 18-135mm. Nikons piem., ar D90 komplektā dod garāku objektīvu 18-200.
    Man pašai ir Nikons ar 2 objektīviem. Un diezgan bieži ir tā, kad kamēr samainu objektīvus, mirklis ko gribēju noķert ir prom.

    AtbildētDzēst
  17. Hela, mans vīrs ar pirka šajā veikalā fotoaparātu, apkalpošana lieliska! Atminos, ka viņš meklēja visizdevīgāko piedāvājumu, un tur bija laba cena! Un par vidofunkciju vīrs izteicās skeptiski ( tā kā es neko no aparātiem nejēdzu, es viņam pajautāju, ko viņš domā- pateica, ka tad var pirkt i-phone:D- jo principā par to cenu, ko samaksāsi apr video, Tu varētu paņemt labāku fotoaparātu, tikai ar foto funkciju).
    Paši lietojam (nu cik nu es lietoju:D) Sony DSC-R1, šis fotoaparāts ir tāds kā hibrīds starp spoguļu un digitālo kameru. Diemžēl, vairs oficiāli neizplata, jo Sony kritās tirgus uz spoguļkamerām- kurām cilvēki tērē vairāk naudas, jo piepērk objektīvus utml. Bet šis aparāts ir dikti gudrs, tas kas spoguļkamerai ir dikti jāfiksē, un vēl jāmaina objektīvi, to Sony izdara automātiski. Un tagad šādam jaunam aparātam cena ir daudz zemāka, nekā pirms 3 gadiem.

    Par audumiem, man tie šausmonīši arī vislabāk patīk, kaut kas neparasts!:)))

    AtbildētDzēst
  18. Velteņi ir nopērkami Baltkrievijas tirdzniecības centrā (mazā bodītē), kas atrodas gandrīz pretim Mežrozei uz Brīvības ielas (tikai mazliet uz centra pusi). Tie maksā 21,70 LVL. Taču, patiesību sakot, nedomāju, ka tie ir tādi, kā Tev gribētos. :c) Vismaz tie nav tik skaisti, kā tajās bildēs, kuras reiz liki šajā blogā. Bet, ja sanāk k-kad atkal doties uz Mežrozi, vari ieiet pati apskatīt.

    AtbildētDzēst
  19. Nē, nē! Man protams labāk patiktos, ja tie būtu izskaistināti, taču arī parasti klasiski velteņi (galvenais, lai apakšā tā gumija ir) būtu ūber! Cena gan drusku neomulīga, jo Kundziņš savus pirms diviem gadiem Centrāltirgū par 12 LVL pirka... Taču - tie ir zābaki, kas taču neplīsīs visu mūžu! Un - kājas sildīs! Un stilīgi, taču!:D:D:D

    AtbildētDzēst
  20. Tie ir izskaistināti (man gan vairāk šķiet - izkropļoti) - augšā lēta kažokādas imitācija, sānos k-kāda zieda neveikla aplikācija. :c) Gumijas apakšā tiem arī nav. Cena man arī šķita tādai "mākslai" pa augstu. :c)
    Lai veicas ĪSTO velteņu meklējumos!

    AtbildētDzēst
  21. Ja man būtu jāpēr foto, to darītu te: http://www.laptop.lv/ un atsauktos uz foto kursu pasniedzēju Iļju Ševcovu, tad tiktu arī pie atlaides.

    AtbildētDzēst
  22. Kira - tīri teorētiski ;)- cik lielu atlaidi tu varētu dabūt šim:
    http://www.laptop.lv/index.php?page=precesinf&precesid=5017

    AtbildētDzēst
  23. Ja runājam par vaļinkiem - nevarēšu pateikt, kur var nopirkt vaļinkus, bet šeit ir links kā tos izgatavo http://www.spoki.lv/izgudrojumi/Vai-tu-zini-ka-gatavo-Valinkus-/156840

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!